Glamour x Zalando: de killer full body work-out met Lizzy van der Ligt

We gaan iedere zaterdag live met een nieuwe work-out. Samen kunnen we dit!

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 1 mei 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Zalando.

Dat we allemaal even niet naar de sportschool kunnen, betekent niet dat je niet het meeste van je work-out kan maken. Thuis kun je je nét zo hard in het zweet werken. Glamour gaat iedere zaterdag om 12 uur live op Instagram om jou een fantastische work-out te geven – powered by Zalando. Heb jij je mooiste sportoutfit al klaarliggen, of zoek je nog wat inspiratie? Onze eigen Anke de Jong en Lizzy van der Ligt sporten deze keer samen met personal trainer RichResults in de mooiste sportlooks – shop ze hieronder!

Together I Am Strong

Aan het begin van de quarantainetijd namen velen van ons het voor: met alle extra tijd die we hebben en omdat de sportscholen nu hun deuren hebben gesloten, gaan we lekker thuis aan de slag! Lukt het jou iets minder goed dan je gehoopt had? Dan hebben wij wat fijne tips voor je waarmee je als een pro thuis kunt sporten.

Vind de juiste work-out

Het aanbod aan online work-outs is zo enorm dat je haast niet weet waar je moet beginnen. Personal trainer RichResults stelde voor jou de ultieme full body work-out samen, waarmee je in 'maar' 20 minuten je héle lichaam traint. Alles wat je nodig hebt, dus!

Doe het samen!

Glamour gaat de komende weken elke zaterdag om 12:00 live op Instagram met RichResults – door live met ons mee te doen, voelt het tóch een beetje alsof je in een sportklasje zit. Het geeft je de nodige structuur en we kunnen kracht uit elkaar putten. In tijden van sociale onthouding is het ontzettend fijn op afstand samen te kunnen sporten. Zalando wil zorgen dat jij ook thuis het meeste uit je workout kan halen – om in beeld te brengen hoe mensen thuis sporten, maakten zij de mooie campagne Together I Am Strong. Samen lukt het namelijk altijd beter! Blok zaterdag 2 mei dan ook groot in je agenda, want dan doen we om 12:00 onze live work-out met Selma Omari!

Look cute

Sporten in je oude flanellen pyjama of je verwassen sportbroek werkt niet erg motiverend. Door een mooie sportoutfit aan te trekken kom je in de juiste mindset om lekker actief aan de slag te gaan. Nog wat inspiratie nodig? Hier shop je de looks die Anke, Lizzy en Rich in de bovenstaande video dragen:

Shop de look van Anke

Shop de look van Lizzy

Shop de look van Rich

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder