Styliste Danie Bles geeft een mini styling workshop

'Één accessoire kan al heel veel doen voor een simpele outfit'

Hé jij daar, in je huisje! We weten dat het in de huidige coronacrisis moeilijk is om constant positief te blijven. Om je een handje te helpen, proberen we voor de nodige afleiding te zorgen. Iedere dag om 12:00 gaat Glamour live op Instagram met een interessante, inspirerende en toffe gast. Deze keer gingen we live met stylist Danie Bles die je DIY tips geeft voor je garderobe.

Stylist Danie Bles

In deze Live Met zien we Glamour's hoofdredacteur Anke de Jong die samen met stylist Danie Bles kletst over alles wat met fashion te maken heeft. De topstyliste geeft je een mini styling workshop waarin ze tips geeft over hoe je een miskoop kunt voorkomen en hoe je een goede basiscollectie opbouwt.

Danie geeft ons een rondleiding in haar walk-in-closet, waar een hoop customized items in hangen. Wanneer ze een eigen draai aan een kleding item wil geven, gaat Danie naar de Albert Cuypmarkt en haalt ze een stofje waarmee ze het item wil pimpen. Soms maakt ze de items zelf, maar ze laat het ook wel eens ergens maken.

DIY garderobe tips

"Het allerbelangrijkste is om eerst al je spullen uit je kast te trekken en vervolgens te kijken wat je écht nodig hebt. Er hangt vast wel een paar items tussen die bijna hetzelfde zijn en waarvan je er maar één regelmatig draagt", tipt de stylist.

Ook is een wit basis t-shirt altijd goed. Met accessoires kun je je look altijd net even die ene draai geven, waardoor het ineens een veel interessantere look wordt. Daarnaast kun je ook een DIY t-shirt maken. Danie geeft je als tip om een wit t-shirt bij Zeeman of H&M te kopen en er zelf je eigen twist aan te geven. De stylist showt je in de video een aantal looks die je heel makkelijk kan maken met slechts een paar items.

Danie's fashion tips

Glamour-serie Live met...

Benieuwd naar de video en meerdere fashion tips? Bekijk hierboven de live-sessie met Mascha terug. Morgen zijn we ook weer om 12:00 uur Live op Instagram (@glamournl).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion