Deze gevreesde trend uit de zeroes maakt een comeback en is stijlvoller dan ooit

Remember de wijde waist belt-trend?

valentino riem tijdens milan fashion week
Getty Images

Er bestaan enkele kleding-items die synoniem staan aan het modetijdperk in de zeroes; denk aan bermudashorts, gekleurde transparante zonnebrillen en kleurrijke halter-tops. Een ander item dat in dit rijtje thuishoort is de waist belt met enorme logo's à la Kim Kardashian en Paris Hilton. Nu maakt het item een ware comeback, maar blijkt hij stijlvoller dan ooit.

kim kardashian en paris hilton in 2006
Kim Kardashian en Paris Hilton in 2006
Getty Images

Waist belt-trend

Zo nu en dan maken trends uit gepasseerde modeperiodes een terugkeer. Denk aan de mom-jeans, low waist jeans en lange leren jassen. Een heropleving van oude trends wordt niet altijd in dank afgenomen en behoeft soms enkele tijd om opnieuw te kunnen worden omarmd. Hetzelfde geldt voor de waist belt, die velen van ons liever niet zouden zien terugkomen in het straatbeeld van nu. Nooit werd een wijde blouse of strakke tanktop zonder een wijde riem gespot in 2005.

dior herfstwinter 2019 show
Dior Herfst/Winter 2019 show
Getty Images

Moderne update

Hoewel we niet staan te springen om exact dezelfde ontwerpen die we naar school droegen in de zeroes, krijgt de brede logo-riem anno 2020 (gelukkig) een verrassende moderne update. Zo verscheen de riem tijdens de Dior Herfst/Winter 2019 show gewikkeld om de middels van modellen. Ook modehuizen als Isabel Marant, Gucci en Valentino toonden nieuwe varianten van de wijde waist-belt die werden gecombineerd met jurken en jumpsuits.

gucci cruise 2017 show
Gucci Cruise 2017 show
Getty Images

Hoewel de meerderheid van ons geen brede riem meer heeft gedragen sinds het begin van de jaren 2000, laten deze modehuizen zien dat er niet moet worden gevreesd voor het ontwerp. Shop hieronder de mooiste brede logo-riemen en waan je voor even in de zeroes, maar dan stijlvol. Is een waist-belt nou te veel van het goede? We zochten nog meer logoriemen uit die minstens zo leuk zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion