Het favoriete go-to kledingitem van Hailey Bieber? De oversized blazer

En zo draag jij hem zelf

hailey bieber in los angeles
Getty Images

Hailey Bieber is bekend om verschillende dingen; ze komt uit de beroemde Hollywood Baldwin-familie, is topmodel voor grote modehuizen én is de vrouw van Justin Bieber. De laatste jaren heeft Hailey zich op modegebied ontpopt tot een waar stijlicoon. Toch zweert ze bij één kledingitem dat je terugziet in ál haar looks: De oversized blazer.

Hailey Biebers oversized blazer-stijl

Het lijkt er sterk op dat Hailey de afgelopen twaalf maanden zich bewuster is gaan kleden en dat haar stijl een ware transformatie is ondergaan - iets dat de modewereld zeker heeft opgemerkt. Ze heeft haar casual Cali-girl looks ingeruild voor stijlvolle ensembles, waar ze high-fashion mixt met moderne streetwear ontwerpen.

hailey bieber in los angeles
Getty Images

Terwijl we door haar looks scrollen valt op dat één item verrassend vaak terugkomt; de oversized blazer. Bovendien ook nog eens duurzaam in de letterlijke zin van het woord - je draagt het item namelijk bijna het hele jaar door.

hailey bieber in los angeles
Getty Images

Veelzijdig item

Hailey draagt het item dan ook in verschillende soorten looks; gecombineerd met een smetteloze witte jeans en beige hakken voor een geklede feel, in combinatie met een oversized sweater voor een meer casual resultaat en volledig in een oversized geruit pak met opvallende schoenen als finishing touch. Laat je inspireren door de onderstaande oversized blazers en creëer je eigen look à la Hailey Bieber.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion