Dit zijn de fashion favourites van Glamour's fashion editor Esmeralda

Gevalletje: kijk, klik en shop!

modetrends 2020 favoriete kledingstukken van glamour's esmeralda
Renwe Jules

Mijn naam is Esmeralda Schipper een paar jaar geleden nam ik the leap of faith en maakte ik een carrièreswitch van social worker naar Glamour’s Fashion Editor.

Modetrends 2020

Werken bij een modeblad was mijn ultieme droom, die ik niet durfde dromen. Ineens stond ik daar, in een kledinghok, omringd door andere ambitieuze mannen en vrouwen. Mode is zeg maar echt mijn ding en minimalisme is my religion, zowel in smaak als in bewuste keuzes maken. Inclusiviteit is daarom een belangrijk thema waar ik mij hard voor maak, net als het verduurzamen van mijn kledingkast (en de jouwe). Wanneer ik niet ondergedompeld ben in de wereld van mode, ben ik druk met mijn kinderen, overdenken en memes, maar zorgen een goed boek, af en toe een feestje en fijne meditaties dat ik dit alles in balans houd. Soort van.

Ook geef ik jullie hier wekelijks mijn top fashion picks. Gevalletje: kijk, klik en shop!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion