Dit inclusieve swimwear label maakt zwemkleding voor ieder lichaamstype

"Gemaakt door vrouwen voor échte vrouwen"

swimwearlabel we are we wear maakt swimwear voor iedereen
Julia Marino

Er is niets zo frustrerend als winkelen voor badkleding om vervolgens niets te vinden wat je mooi vindt. Nog vervelender: om er uiteindelijk achter te komen dat het model niet in jouw maat bestaat. Badpakken en bikini's zijn items die perfect moeten zitten op je lichaam, waardoor het soms een uitdaging kan zijn het juiste ontwerp te vinden dat bij jouw shape past. Zwemlabel We Are We Wear is een merk dat dit gegeven wil uitdagen door een assortiment aan te bieden waar voor iedereen iets te vinden is, dat varieert van maten XS tot 3XL.

'We Are We Wear'

Het inclusieve label werd opgezet door Natalie Paul en Chelsea Williams, een voormalige ontwerper en buyer bij ASOS. Uit frustratie dat zwemkleding vaak niet in veel verschillende maten beschikbaar is, besloten ze samen dit label op te richten. Met de ervaring die het duo heeft opgedaan bij een van de grootste online modeplatformen, hebben ze als doel de onrealistische en onbereikbare standaarden die de mode-industrie vrouwen soms kan opleggen uit de dagen en het tegendeel te bewijzen. Het resultaat is een in Londen gevestigd label dat voorstander is van lichaamsdiversiteit en duurzaamheid.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

We Are We Wear omarmt daarom een breed scala aan maten, variërend van een XS tot een 3XL. "We Are We Wear is van mening dat elke vrouw vertrouwen moet hebben in badkleding. Wij zijn voorstanders van body positivity en willen vrouwen aanmoedigen om zichzelf te zijn. Het merk en elke geproduceerde collectie wordt volledig gecreëerd vanuit deze basisgedachte," aldus het label. Ook wordt er sterk gefocust op het maken van duurzame items, die vorm krijgen binnen de 'Eco'-lijn.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meer dan zwemkleding

Het merk produceert zwemkleding in sprekende kleuren, met opvallende prints en tijdloze silhouetten. Dit is met de reden om de items niet enkel een functie te geven op het strand of in het zwembad, maar tevens geschikt te zijn als stijlvolle dag- en avondkleding. Badpakken en bikini's zijn namelijk de uitgelezen tops in de lente- en zomermaanden. "Het zijn eenvoudige silhouetten waardoor de items op een veelzijdige manier kunnen worden gedragen," stelt het label. "Hierdoor kan iedereen een eigen stijl met de items creëeren, op hun eigen manier." Benieuwd naar de swimwear ven We Are We Wear? Je shopt het hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion