Ook Michelle Obama is fan van de populaire tie-dye trend

Na Gigi Hadid en Hailey Bieber is ook de voormalige First Lady gek op kleur

michelle obama in 2019
Getty Images

Hoewel de modewereld stil ligt ontwikkelen zich talloze trends terwijl iedereen thuis zit in zelf-isolatie. Steeds vaker passeren tie-dye items de revue en ook celebrities wagen zich aan de trend. Na modellen als Gigi Hadid en Hailey Baldwin, blijkt nu ook Michelle Obama groot liefhebber te zijn van de tie-dye craze.

Michelle Obama in tye-die

Onlangs verscheen de voormalige First Lady in een online video, waarin ze voorleest aan kinderen. Het project is een samenwerking met PBS Kids en Penguin Random House en is genaamd Mondays with Michelle. In de betreffende video leest Obama voor uit het boek Miss Maple's Seeds. Wat opviel tijdens haar voorlees-sessie, is de look die Michelle Obama koos voor de video-opname. Ze verschijnt op beeld in een kleurrijke gebreide trui, met tie-dye accenten. De sweater blijkt afkomstig van het label Polo Ralph Lauren. Het is misschien wel een van de meest casual kledingstukken waarin de voormalige First Lady tot nu toe werd gespot. Met haar nieuwe look blijkt ook Michelle volledig on trend te zijn - ook nu ze niet meer in het Witte Huis woont.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Michelle Obama Netflix-documentaire

Na haar boek Becoming, komt Michelle Obama nu terug met een gelijknamige Netflix-documentaire. In de docu wordt een inkijkje gegeven in het leven van de voormalige First Lady vanaf het moment dat ze begint aan haar internationale boektour van haar persoonlijke memoire. De 56-jarige deelde het nieuws van de Netflix-documentaire op Instagram, met een persoonlijk bericht. De documentaire is vanaf nu te zien op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion