Louis Vuitton opent allereerste boetiek in Rotterdam

Vanaf vandaag kun je de mooiste items van het Franse modehuis voor het eerst ook verkrijgen buiten Amsterdam

louis vuitton tas gefotografeerd tijdens paris fashion week
Getty Images

Eerder dit jaar opende het Franse modehuis Louis Vuitton een gloednieuwe boetiek in Amsterdam, nu onthult het modehuis wederom dat er een gloednieuwe winkel in ons land, en wel in Rotterdam. Dit is de eerste keer dat er een nieuwe winkel wordt geopend van het Franse modehuis buiten Amsterdam. De nieuwe boetiek is gevestigd in de Bijenkorf in Rotterdam, waar alle accessoires als ook exclusieve producten zullen worden gelanceerd.

Louis Vuitton opent boetiek in Rotterdam

Ruim twee jaar geleden opende Louis Vuitton haar eerste een exclusieve pop-up store in de Bijenkorf in Rotterdam, wat een groot succes bleek te zijn. Nu maakt het Franse modehuis bekend haar eerste permanente boetiek te openen in het de vestiging van het warenhuis in Rotterdam, waardoor Nederlandse Louis Vuitton-fans voor het eerst buiten Amsterdam kunnen winkelen in een fysieke boetiek van het modehuis.

Exclusieve lancering

De winkel bevindt zich op de begane grond van de Bijenkorf, en zal zowel dames als mannenaccessoires aanbieden. Naast lederwaren als tassen, portemonnees en schoenen zullen er ook parfums worden verkocht van de befaamde Les Parfums Louis Vuitton collectie. Bovendien vinden er exclusieve lanceringen plaats van producten speciaal ter ere van de nieuwe winkel in Rotterdam. Zo kunnen klanten voor het eerst in Nederland de bijzondere geurkaarsen verkrijgen ontworpen door parfumeur Jacques Cavallier Belletrug, alsook de gloednieuwe Cologne Parfum California Dream, die wereldwijd pas drie dagen later wordt gelanceerd.

De nieuwe Louis Vuitton boetiek is gevestigd in de Bijenkorf in Rotterdam, Coolsingel 105.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion