Chunky Dunky! Ben & Jerry’s en Nike brengen limited edition sneaker uit

Alle info over de release vind je hier!

ben  jerry's x nike
Ben & Jerry's x Nike

Na een te gekke samenwerking met Netflix gaat Ben & Jerry’s nu een samenwerking aan met Nike. Nee, niet voor een nieuwe smaak, maar voor een hebberigmakende limited edition Ben & Jerry's x Nike sneaker. De exclusieve sneaker heet Chunky Dunky en is in Nederland te koop vanaf 23 mei.

Ben & Jerry's x Nike Chunky Dunky

De sneaker is een limited edition-uitvoering van de ‘Dunk Low’ sneaker van Nike SB. Het design bestaat uit een kleurrijke mix van print en texturen die rechtstreeks uit onze favo Ben & Jerry’s ijssmaak Chunky Monkey lijken te komen. We zien onder meer koeienprint (dé trend van het moment), felle kleuren blauw en groen die je regelmatig in je vriesvak terugziet, en een smeltend knalgeel Nike swoosh. Ook zitten er verschillende veters bij, zodat je je eigen touch aan je exclusieve schoen kan geven. De prijs van de sneakers is rond de 100 euro en de Chunky Dunky zal verkrijgbaar zijn bij een beperkt aantal Nike SB retailers over de hele wereld.

Waar zijn ze in Nederland te koop?

In Nederland zijn de sneakers vanaf 23 mei te vinden bij Ben-G Skateshop in Amsterdam, SPARKY in Zwolle en Sevenply in Rotterdam. Ook zijn ze op 25 mei te bestellen in de SNKRS app. Wees er op tijd bij, want ze zullen naar verwachting razendsnel uitverkopen! Leuk nieuws: Ben & Jerry's-fans maken ook kans om de sneaker te winnen. Meer informatie daarover vind je op de site van Ben & Jerry's!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion