De tofste retro zonnebrillentrends van het moment

Kijk, klik en shop!

infoimaxtreecom
Luca Cannonieri

De eerste zomerse dagen waren een genot, en de volgende zomerse dagen zijn alweer in aantocht. Speciaal daarom, van mij voor jou: een overview van de tofste retro zonnebrillentrends van het moment - want ja, retro is hot! Tip: retrobrillen zijn voor een prikkie goed te vinden in vintagewinkels.

Zonnebrillentrends 2020

40’s Aviator zonnebrillen

infoimaxtreecom
IMAXTREE.COM

Met stip op nummer één; een oude bekende, die terug is van nooit echt weg geweest. We spotten 'm onder anderen op de runway bij Celine en Michael Kors. Deze zonnebril bezorgt je instant coolness als je het ons vraagt.

70's Oversized zonnebrillen

infoimaxtreecom
Armando Grillo

Discohits deinden door mijn hoofd tijdens de Gucci-show, oversized brilglazen in álle kleuren. Bij Fendi zagen we 'm bij Gigi Hadid op de neus, in klassiek tortoise.

80’s Vlotte montuurtjes

infoimaxtreecom
Armando Grillo

Klaar om op de waterski’s te stappen; the bigger the better. De sportieve zonnebrillen met megaglazen, zagen we onder meer bij Boss, Bottega Veneta en Versace. Wij zijn fan.

90's All over

infoimaxtreecom
Armando Grillo

Gezien tijdens fashionweek bij Balmain en Rick Owens, het bracht ons even terug naar de nineties en gaf ons enorme X-men en Cyclops vibes. Deze zonnebril is niet voor de muurbloempjes. De bril van Notorious B.I.G. zagen we bij Versace. En de kenmerkende 90’s smalle zonnebril bij Proenza Schouler.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion