Guess en J Balvin lanceren nieuwe capsule collectie 'Colores'

Nog even wachten en dan is het zo ver!

guess x j balvin
GUESS

Colombiaans reggaeton-artiest en zanger José Álvaro Osorio Balvin, beter bekend als J Balvin, heeft opnieuw een exclusieve collectie samen met Guess ontworpen. Reggaeton's Global Ambassador is één van de top streaming muziekartiesten ter wereld en zijn eerste collectie 'Vibras' was daarom ook een ongekend succes. Een tweede collectie kon dus niet uitblijven, hoog tijd om de 35-jarige het hemd van het kleurrijke lijf te vragen.

GUESS x J Balvin Colores

Nog even wachten en dan is het zover; 5 juni kunnen we de exclusieve GUESS x J Balvin Colores collectie shoppen. De nieuwste collectie is geïnspireerd op zijn nieuwe album 'Colores' en zal nóg groter en creatiever zijn dan de eerste samenwerking. "De Guess-collectie en het albumconcept kwamen tegelijkertijd samen. Als je naar mijn album luistert, en je tegelijkertijd de collectie draagt, stem je het in feite op elkaar af. Met deze campagne willen we ons uiten en kleur, helderheid, positiviteit en geluk overbrengen. Dat is tenslotte waarvoor we op de wereld zijn gekomen." Niet geheel onverwachts staat deze nieuwe collectie bol van de vrolijke zomerse kleuren. Vooral de kleuren rood, geel, groen, blauw en paars spelen een grote rol in de ontworpen kledingstukken.

'Colombia is een kleurrijk land en ik wilde dat via deze samenwerking uiten'

"In mijn kledingcollectie zie je eigenlijk iedere kleur terugkomen en ik ben er helemaal weg van. Colombia is een kleurrijk land en ik wilde dat via deze samenwerking uiten. Ik wilde een klein stukje van mijn identiteit laten zien. Dat is de hele betekenis erachter," vertelt Balvin. Of hij terugdeinst voor het gebruik van zoveel kleur in zijn collectie? "Absoluut niet," antwoord hij volmondig. "Ik denk dat mensen er klaar voor zijn. Deze keer wilden we opvallen met de kleuren. Ik zie graag mensen in kleurrijke kleding, omdat het je identiteit en persoonlijkheid laat zien. Felle kleuren maken mij blij en zetten me aan het denken; 'hé, deze persoon heeft de persoonlijkheid waarmee je dit kunt rocken.'"

guess x j balvin
GUESS

Back to his roots

De campagne van de zanger werd opgenomen in de kleurrijke straten van zijn hometown Medellín in Colombia. "Het zorgde voor geweldige creatieve inspiratie om vanaf het begin samen een nieuw album en bijbehorende modecollectie te maken," zegt J Balvin. "Het was ook erg leuk om de GUESS x J Balvin Colores-campagne te schieten in de stad waar het voor mij allemaal begon - om daar de wereldwijde campagne met Guess te maken, zodat de levendigheid van de mensen en de cultuur van Medellín onder de aandacht wordt gebracht. Het is een nieuwe kans om de wereld te laten zien hoe mooi en verbazingwekkend Colombia is, en de artistieke sfeer die in de stad en het land hangt," vervolgt hij. "Het voelt echt fantastisch om terug te zijn in Comuna 13. Dingen zijn op een positieve manier veranderd. Hier had ik mijn eerste shows en begon ik als artiest. De mensen hier steunen me als sinds dag één. Na al die jaren weet ik dat het allemaal de moeite waard was. Ik zie alle liefde van de mensen én mijn stad."

'De mensen in Comuna 13 steunen me als sinds dag één'

"Colombia is een prachtige plek. Iedere stad heeft zijn eigen sazón (specialiteit). Elke stad voelt als een andere wereld. Van het eten tot de taal die ze spreken, de manier waarop mensen zich kleden en zelfs het weer! Al deze dingen maken het bijzonder. Het mooie aan een wereldwijde campagne in mijn geboorteplaats is dat ik mijn mensen en mijn stad aan de wereld kan laten zien. Hoe mooi, verbazingwekkend en veilig Colombia nu is. Het is een nieuw tijdperk; een nieuw verhaal. Dit is een land en stad vol met mensen die grote dromen hebben."
Wij kunnen niet wachten op de drop, wat jij? Schrijf je in zodat je niks meer mist over de nieuwe collectie met J Balvin en markeer 5 juni héél groot in je agenda.

Glamour's favorieten uit de collectie

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion