Designer-Vintage opent volgende week een pop-upstore met de mooiste vintageparels

Dit wil je niet missen

street style   cologne   march 6, 2020
Jeremy MoellerGetty Images

Goed nieuws voor alle designerlovers onder ons! Van woensdag 3 tot en met zaterdag 6 juni opent Designer-Vintage - na de vorige mega successen - weer een pop-upstore in Amsterdam. Natuurlijk wel geheel volgens de richtlijnen van het RIVM, maar dat mag de pret niet drukken.

Designer-Vintage pop-upstore Amsterdam

Wil jij bewuster en duurzamer shoppen, maar hou je wel van designeritems? Dan moet je aankomende week zeker even een bezoekje brengen. En zeg eens eerlijk; wie houdt er nu niet van designeritems scoren voor een betaalbare prijs? Je vindt er niet alleen tassen en accessoires van dé merkfavorieten Chanel, Louis Vuitton en Celine, maar je kunt er ook vintage kledingstukken van Isabel Marant, Ganni en Sandro scoren. De locatie van de pop-upstore bevindt zich op de Herenstraat 12 in Amsterdam en er is gratis toegang voor iedereen.

Belangrijk om te weten: de eerste dag - woensdag 3 juni - is de winkel speciaal geopend op afspraak. Dit zodat mensen die zich nog niet helemaal prettig voelen bij de situatie, toch even langs kunnen komen om de vintage designerpareltjes te bewonderen. Je hebt dan ook nog eens je eigen personal shopping momentje. Dus mocht je nu denken; dat is écht iets voor mij! Dan moet je snel zijn, want vol = vol.

Op de website van Designer-Vintage vindt je alle informatie over het event en de richtlijnen die ze aanhouden zodat iedereen verantwoord kan shoppen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion