Glamour selecteert de mooiste sportoutfits (ook voor als je niet van sport houdt)

Kijk, klik en shop

glamour sportoutfits
Glamour

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 5 juni 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Zalando.

We kunnen allemaal wel wat inspiratie gebruiken om ook tijdens deze gekke tijden fit en gezond te blijven. Toch weten we allemaal dat de motivatie om te sporten soms ver te zoeken is, maar een toffe sportoutfit helpt écht, zelfs voor de grootste bankhangers. Zalando’s Together I Am Strong-campagne komt dan ook als geroepen.

Together I Am Strong

De campagne viert creatieve manieren om fit te blijven en thuis te sporten in de huidige omstandigheden én verbindt mensen met elkaar door middel van sport en digitale workouts. In de campagnefilm is te zien hoe elf verschillende mensen vanuit hun huis trainen. Maar of je je nu thuis in het zweet werkt, in het park, of in de sportschool; je voelt je sowieso beter in een toffe sportoutfit. Eentje die ook buiten de deur gezien mag worden, en waarmee je lekker actief aan de slag kunt gaan.

Glamour selecteerde daarom alvast de fijnste (en mooiste, ook niet geheel onbelangrijk) sportitems en accessoires van Zalando die je motiveren om te sporten. Maak een ruimte vrij, kies je favoriete items and work it!

Glamour's work-outs

Zocht je zelf nog fijne home workouts? Glamour's Anke en Yeliz to the rescue samen met personal trainer RichResults. Want sámen lukt het altijd beter. Met onderstaande workouts van slechts twintig minuten tover je je woonkamer om tot een ware gym. Take your pick!

Bekijk hier de ultieme Kim K. work-out met Selma Omari

Check hier de killer full body work-out met Lizzy van der Ligt

en bekijk hier de Strong & Fit workout met Juultje Tieleman terug

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder