5 sporten voor iedereen die een gruwelijke hekel heeft aan sporten

We got you

leukste sporten, als je sporten haat
gotpap/Bauer-Griffin

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Zalando.

Ben jij iemand die niet van nature dol is op sporten? Iemand die ongeduldig is en het uit verveling nog geen vijf minuten volhoudt op een loopband? We got you. Hieronder verzamelen we sporten voor mensen die eigenlijk echt niet van sporten houden. Activiteiten die zo leuk zijn, dat je eigenlijk vergeet dat je aan het sporten bent. Maar voor je begint; een goed begin is het halve werk! Want of je je nu thuis in het zweet werkt, in de sportschool, of tijdens de geitenyoga; je voelt je sowieso beter in een toffe sportoutfit.

Zalando biedt de perfecte items voor iedereen die waarde hecht aan zowel sporten, als mode. Glamour selecteerde daarom alvast de fijnste (en mooiste, ook niet geheel onbelangrijk) sportitems en accessoires die je motiveren om te sporten. Saai? Allesbehalve. Deze looks mogen ook buiten de deur gezien worden. Gráág zelfs. Maak een ruimte vrij, kies je favoriete items hieronder and work it!

Sporten als je sporten haat

1.Geitenyoga

Yoga is sowieso al best een goede keuze voor mensen die niet van sporten houden, omdat het heerlijk rustgevend is en niet al te eentonig. Alsnog niet genoeg prikkels voor je? In het Amsterdamse Bos kun je yoga doen met geiten.
Onder meer bij de Geitenboerderij in Amstelveen.

2. Trampolinespringen

Weet je nog hoe uitgeput maar voldaan je was toen je vroeger even op de trampoline speelde? Bij indoor trampolineparken als Jumpsquare (met locaties door het hele land) kun je die ontzettend vrolijke uitputting opnieuw beleven.
Onder meer bij Jumpsquare.

3. Apenkooien

We keken vroeger altijd reikhalzend uit naar de laatste gymles van het jaar. Why? Apenkooien. Apenkooigym geeft ouderwetse gymlessen in Amsterdam, Breda, Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Groningen en Utrecht.
Bij Apenkooigym.

Tekst gaat verder onder beeld

Zien: de 20 minute at home work-out met Glamour

4. Spinning

Laat je niet ontmoedigen door de meiden op de eerste rij die het héél goed kunnen, want het duurt vaak een paar lessen voordat je het ritme te pakken hebt. Maar dan is het ook wel héél erg leuk. En zweten zul je.
Onder meer bij Rocycle en Vélo.

5. Paaldansen

Oké, we geven toe, paaldansen is écht niet zo makkelijk als het lijkt. Ondanks dat het een moeilijke sport is, geeft het zo veel voldoening als het wél lukt en zul je er ook veel plezier in krijgen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion