De beste streetstylelooks van Kaia Gerber

Looks om vanzelfsprekend jaloers op worden

street style   new york fashion week september 2018   day 6
Daniel ZuchnikGetty Images

Kaia Gerber, de 18-jarige dochter van oud supermodel Cindy Crawford, is niet meer weg te denken uit de mode-industrie. Daarnaast acteert ze en heeft ze een kledinglijn in samenwerking met Karl Lagerfeld en een schoenencollectie met Jimmy Choo. Go Kaia!

Met zo'n actieve presence in de modewereld is het natuurlijk te verwachten dat Kaia ook het een en ander af weet van styling - en niks is minder waar. We spotten het model keer op keer weer in een supertoffe outfit, waar we vanzelfsprekend jaloers op worden. Ziehier: een verzameling van haar beste streetstylelooks van het moment. In deze selectie vind je onder andere: 90s zonnebrillen, bucket hats, blazers, leren jassen, crop tops - en nog veel meer. Enthousiast? Bekijk de video hieronder!

(tekst gaat verder onder de video)

Ben je na het bekijken van deze video ook helemaal overtuigd om misschien tóch eens zo'n leuke bucket hat, platform Converse of toffe blazer aan te schaffen? No worries, we got you. We besparen je de zoektocht. Neem een kijkje in onderstaand overzicht om alle Kaia-inspired items uit de video te shoppen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion