De micro-tassentrend is nog niet voorbij; maak kennis met de bracelet-bag trend

Louis Vuitton komt met een gekrompen versie van hun populaire tas

jacquemus tas le sac
Matches Fashion

Vorige zomer maakte de micro tas haar intrede in de modewereld, een tas zó klein dat je er nauwelijks meer in kwijt kunt dan je AirPods (als die er al in passen). Voor de zomerperiode dit jaar evolueert de micro tassentrend zich tot een nieuw niveau, in een iets praktischere vorm. Maak kennis met de bracelet-bag trend, de nieuwste microtas die Instagram langzaam overneemt.

De bracelet bag

Iedereen herinnert zich nog wel het moment waarop het Franse modehuis Jacquemus vorig jaar viral ging met de mini variant van de populaire Chiquito tas. Vele modehuizen als Telfar en Valentino volgden, waarna de micro tassentrend was geboren. Nadat vele verschillende varianten het afgelopen jaar de revue passeerden, krijgt de trend deze zomer een upgrade in de vorm van de bracelet-bag trend, waarbij de micro tas gemakkelijk als een armband rondom je pols wordt gedragen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ook bij deze nieuwe ontwikkeling was Jacquemus een van de eerste die een dergelijke tas op de markt bracht genaamd Le Sac. Ook het Franse modehuis Louis Vuitton lanceerde voor haar Lente/Zomer 2020 collectie twee merkwaardig ontwerpen; een bracelet-bag in de vorm van een mini-rugzak die veel weg heeft van de populaire Palm Springs Backpack en een mini-fanny pack. Beiden zijn ontworpen met het befaamde LV monogram op chocoladebruin leer en lijken daadwerkelijke gekrompen versies te zijn van het originele formaat.

Het artikel gaat verder onder de video.

Ook zien: met Anke de Jong naar de Chanel-show tijdens PFW

Enkel het hoogst essentiële

Eerlijk is eerlijk: de tas is meer een accessoire statement dan een praktisch item dat je door de dag heen helpt, maar aan de andere kant is het juist misschien een welkome stimulant enkel één essentieel item mee te nemen op een dag. Volledig in Marie Kondo-stijl en enkel dat gene uit te kiezen that sparks joy. In ieder geval is de kans zeer klein dat je met deze trend je tas ergens vergeet. Shop de mooiste bracelet-bags in Glamour's selectie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion