Kylie Jenners favoriete vakantielook is gemaakt van duizenden 'helende kralen'

De jongste Kardashian-Jenner telg weet wederom een modestatement te maken tijdens haar tripje

kylie jenner striae
Kevin MazurGetty Images

Nu de maatregelen omtrent de lockdown in de Verenigde Staten zijn versoepeld, is het weer mogelijk binnenlands te reizen. Kylie Jenner geniet van een ultra-glamoureuze vakantie in eigen land, mét de ex van Jordyn Woods. Speciaal voor deze trip nam de realityster een gloednieuwe zomergarderobe mee, waarbij één look in het bijzonder in het oog springt. Kylie geeft ons een inkijkje in een van haar favoriete zomerlooks, die een opvallende set behelst gemaakt van meer dan duizend kralen geïnspireerd op helende krachten.

Kylie Jenners vakantiegarderobe

De jongste Kardashian-Jenner telg brengt haar tijd op dit moment door in het woestijnachtige Utah voor een tripje samen met vrienden en haar dochtertje Stormi. Natuurlijk verblijft Kylie tijdens haar vakantie in een luxe onderkomen, en wel in het Amangiri desert resort, zo weet Travel + Leisure. Naast haar ontspannende dagen en het bezoeken van de meest bijzondere plekken, gebruikt Kylie haar vakantietijd tevens om een reeks aan modestatements neer te zetten.

Het artikel gaat verder onder de video.

Ook zien: de beste streetstyle looks van Kendall Jenner

In de woestijn geeft de beauty mogul haar fans een inkijkje in haar gloednieuwe zomergarderobe die varieert van een doorzichtige mini-jurkjes tot minimalistisch aansluitend broekpakken, zo laat de ondernemer zien op haar Instagram-account. Een van Kylies meest opvallende outfits is een tweedelige look, bestaande uit een mini-rok en beha-top. De look fonkelt in het zonlicht doordat de items zijn gemaakt van kleurrijke glazen kralen. De Britse Vogue weet dat Kylie's look afkomstig is van de ontwerpster Erika Maish.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Healing beaded look'

Maish studeerde af van de befaamde modeschool Central Saint Martins waarna ze haar eigen label opstartte dat ze runt vanuit Los Angeles. Maish creëerde een custom look voor Jenner gemaakt van meer dan duizend micro-glaskralen, geïnspireerd op helende kristallen. De outfit draagt dan ook heel toepasselijk de naam beaded healing crystal set, en kostte ruim een week om in elkaar te worden gezet.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De look maakte deel uit van de American Psychic-lijn, waarmee Maish haar debuut maakte tijdens London Fashion Week in september 2019. Jenners finkelende look heeft voor het grootste deel de kleur van mandarijnkwarts, die volgens Maish 'doorzettingsvermogen en kracht symboliseert' en 'creativiteit en acceptatie van verandering bevordert'. Ze 'experimenteerde ook met gekleurd agaat dat je aura reinigt en stabiliseert', zo vertelde de ontwerpster aan de Britse Vogue. Shop hieronder de mooiste kralen mode-items voor een look à la Kylie Jenner.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion