Deze style-hack geeft elke zomeroutfit een stijlvolle upgrade

Bella Hadid en EmRata zijn al fan

bella hadid in new york
GothamGetty Images

Hoewel het ondertussen officieel zomer is, kenmerkt de Nederlandse variant van dit jaargetij zich door wisselende temperaturen. Een blouse is een van de meest veelzijdige en ideale items om te dragen tijdens deze maanden. Hoewel dit ontwerp niet het meest bijzondere kledingstuk is, maken modellen als Bella Hadid en Emily Ratajkowski gebruik van een perfecte style-hack die ervoor zorgt dat elke zomeroutfit een stijlvolle twist krijgt.

Blouse-truc

De periode van de hevige lockdown in de Verenigde Staten neemt langzaam af, waardoor het leven op straat steeds meer terugkeert. Half-Nederlands topmodel Bella Hadid is weer teruggekeerd naar de Big Apple, nadat ze haar quarantainedagen had doorgebracht op idyllische boerderij van haar moeder samen met haar zus Gigi Hadid. Bella werd op de straten van New York gespot in een zomerse look, waarbij ze de perfecte style-hack toont waarmee de gehele look een upgrade krijgt.

Het artikel gaat verder onder de video.

Ook zien: Emily Ratajkowski's Skincare Routine

Het model werd gespot in een oversized mom-jeans, gecombineerd met de populaire kitten heel teenslipper, en haar kenmerkende gouden oorbellen en kettingen. Maar het meest opvallende aan de look was het button-down overhemd dat ze bijna helemaal open droeg, op één knoop na. Blousjes zijn meestal niet de items die een look bijzonder maken, maar op deze manier weet Bella haar gehele look een interessante twist te geven.

Perfecte zomer style-hack

Ook Emily Ratajkowski blijkt fan te zijn van de stylingtruc. Het model verscheen tevens deze week in een bijna identieke look als die van Bella. Emily droeg een low-waisted broek met sneakers en combineerde daarbij een feloranje top met patronen van haar eigen label Inamorata Women. Net als Bella koos het model ervoor haar semi-transparant, luchtig shirt op dezelfde manier te dragen waarbij maar enkele knoopjes waren dichtgeknoopt.

emily ratajkowski in new york
Robert KamauGetty Images
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Door het gebruiken van deze style-hack kun je het perfecte item voor de Nederlandse zomer creëren; een ontwerp dat je warm genoeg houdt door de lange mouwen maar tegelijkertijd luchtig is door het dichtknopen van slechts enkele knoopjes die het ontwerp samenhouden. Gooi hem over een tanktop tijdens een frissere zomeravond of knoop hem zoals Emily Ratajkowski en Bella Hadid half dicht waardoor hij als luchtige top dient. Shop hieronder onze favoriete zomerbloesjes die je perfect kunt gebruiken voor deze zomerse style-hack.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion