Deze no-pants look is de perfecte outfit voor naar kantoor, volgens Kylie Jenner

Het is gedaan met je kledingstress

Hoewel de hittegolf heeft plaatsgemaakt voor regenbuien (en hagel, voor de echte pechvogels), hebben we nog steeds één prangende vraag: wat draag je met dit broeierige weer naar kantoor? Niet getreurd, Kylie Jenner komt met het antwoord.

Kylie Jenner stijl

Op Instagram deelt de 23-jarige twee foto’s van zichzelf op Kylie Cosmetics HQ gehuld in een gestreept, oversized overhemd van Alexander Wang en zwarte laarzen van hetzelfde merk. “Office Days,” leest het bijschrift. Kunnen de meesten deze outfit in een kantooromgeving dragen? You be the judge, maar feit is wel dat het oversized overhemd (met of zonder korte mouw) een van de grootste trends is die we on- en offline spotten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

- Tekst gaat verder onder beeld. -

Oversized trend

Je hoefde de afgelopen fashion weeks maar een blik te werpen op de looks van verschillende streetstylesterren en je raakt meteen geïnspireerd om zelf te mixen en matchen.

oversized shirt trend
Getty Images

Zo zien we stijlicoon Tamu McPherson voorbijkomen in een oversized overhemd met korte mouwen, dat deel uitmaakte van een Gucci co-ord en ook modeblogger Beatrice Gutu droeg een leren exemplaar met korte mouwen.

oversized overhemd trend
Getty Images

Tijdens Copenhagen Fashion Week was het oversized shirt in full swing. We zagen 'm veelal in de broeken gestopt voor een meer casual effect.

oversized shirt trend
Getty Images

Hailey Bieber is fan en koos ook voor een co-ord van Matthew Adams Dolan, in een knalkleur. Wil je zelf een oversized overhemd scoren? We zochten vast wat toffe exemplaren voor je uit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion