Bella Hadid is duidelijk fan van deze zomertrend: het dad-shirt

Het half-Nederlandse topmodel zet comfort voorop

bella hadid in new york city
GothamGetty Images

We signaleerden het al eerder; het overhemd met korte mouwen maakt deze zomer een comeback. De zogeheten dad-shirts herken je zeer waarschijnlijk uit de garderobe van je vader, maar is nu stijlvoller dan ooit. Nu blijkt ook Bella Hadid fan van de trend, nu ze de afgelopen tijd wordt gespot in zomerse looks met het luchtige en comfortabele shirt.

Bella Hadids zomerstijl

Ook al is de huidige coronacrisis nog niet voorbij, dat weerhoudt Bella Hadid er niet van haar working from home-looks te combineren met zomerse IRL-outfits. Het half-Nederlandse topmodel is sinds enige tijd weer teruggekeerd naar haar woonplaats in New York, nadat ze haar quarantainetijd had doorgebracht op de boerderij van haar moeder Yolanda Hadid. Daar werd duidelijk dat voor Bella comfort voorop staat in haar WFH-looks, die varieerden van stijlvolle joggingpakken tot luchtige zomerjurken.

Weer terug in New York blijft het model comfort voorop stellen in haar zomerse looks. Bella's outfits bevatten veelal wijde, low waisted-broeken en croptops voor de nodige luchtigheid en 90's throwback. Onlangs werd het model gespot in een look die de perfecte zomerse style hack bevat, waarin blousjes met slechts enkele knoopjes worden dichtgemaakt. De afgelopen tijd werd Bella opnieuw meerdere keren gespot in een blouse-ontwerp waarin comfort en stijl perfect hand in hand gaan; het dad-shirt.

bella hadid in new york
Robert KamauGetty Images

Dad-shirt trend

Het ontwerp in kwestie is een wijd overhemd met korte mouwen, inclusief button down details en kraag - zo een die je vader zou dragen in de zomer. Hoewel het item traditioneel gezien afkomstig is uit de mannengarderobe, is het shirt ondertussen (terecht) ook massaal omarmd door vrouwen. De dad-shirts anno 2020 zijn stijlvoller dan ooit, variërende in prints en materiaal maar allen gekenmerkt door het boxy silhouet dat je look een luchtige en laid-back stijl geeft.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De opties zijn eindeloos als het gaat om het stylen van het shirt. Zo laat Bella in verschillende looks zien hoe je het item kunt dragen tijdens de zomer. Haar voorkeur gaat uit naar het shirt te combineren met een korte tank top of cami met splinterdunte spaghettibandjes, voor een comfy maar on trend resultaat. Haar ondertussen signature 90's stijl zit wederom in deze looks verwerkt, door de details in de vorm van gouden kettingen en oorbellen, een schoudertas en haar inmiddels kenmerkende haarstijl afgewerkt met een haarclip. Shop onze favoriete overhemden in de onderstaande gallery voor een zomerse dad-shirt look à la Bella Hadid.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion