Tommy Hilfiger komt met eerste hijab-collectie en de wachtlijst is nu al enorm

Met deze collectie borduurt het merk voort op hun inclusieve geest

khaoula boumeshouli tommy hilfiger hijab
Instagram / Khaoula Boumeshouli

Tommy Hilfiger heeft zijn eerste hijab-collectie uitgebracht. Het merk komt met een hijab van fijne, geweven jacquard met een lichte glans van zacht lurexdraad. Dit zorgt ervoor dat de stof blijft ademen en ultiem comfortabel is, aldus het modebedrijf.

Tommy Hilfiger hijab

Met de hijab bouwt Tommy Hilfiger voort op de inclusiviteit en diversiteit die zij belangrijk vinden binnen het merk. Iets waar Hilfiger vanaf het begin al voor staat, aangezien Tommy Hilfiger zelf met zijn winkel People's Place in Elmira, New York alle achtergronden samenbracht om popcultuur-ervaringen te delen. Het merk is sinds die tijd sterk ontwikkeld, maar altijd gedreven door de inclusieve geest.

Tommy Hilfiger streeft er nu naar om voor elke fan te werken en elk seizoen stijlen aan te bieden die deze visie en geest van het merk eren, zodat ze mode kunnen creëeren die voor iedereen is en iedereen verwelkomt.

De hijabs zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf en in de webshop van de Bijenkorf. Daar waren ze in een razend tempo uitverkocht, maar gelukkig is er wel de mogelijkheid om je in te schrijven op een wachtlijst om de Tommy Hilfiger hijab te kopen.

tommy hilfiger hijab
De hijab die Tommy Hilfiger heeft uitgebracht
Tommy Hilfiger

Hijabs in het modebeeld

In de modewereld is er steeds meer ruimte voor modellen die een hijab dragen. Zo stond schreef het Somalisch-Amerikaanse model Halima Aden vorig jaar geschiedenis door als eerste model met hijab op de cover van Sports Illustrated te verschijnen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion