Dit zijn de mooiste tussenjassen die je nu wil hebben, net op tijd voor het regenachtige weer

Van bombers tot trenchcoats; voor ieder wat wils

shop de mooiste tussenjassen
VALENTINA VALDINOCI

De afgelopen dagen daalde het kwik en maakte de laatste kortstondige hittegolf plaats voor regen- en stormbuien. Of we het nu willen of niet, de zomer is officieel ten einde. De wisseling van seizoenen betekent ook dat de herfstgarderobe weer uit de kast kan worden gehaald waarbij de tussenjas een onmisbaar item is. De weersvoorspelling voor de komende dagen belooft dan ook het ultieme herfstweer; hoog tijd dus, om een mooi exemplaar in te slaan.

Tussenjassen kopen

We weten het nog als de dag van gisteren: die hittegolf die de mens moed gaf dat we nog heel eventjes van de zomer konden genieten. Het was kort, maar krachtig, want het Nederlandse weer is zo veranderlijk. Nu gaan we een periode tegemoet waarin het nog te warm is voor een dikke winterjas, maar te koud is om geen jas te dragen en de weergoden allesbehalve goedgeluimd lijken te zijn.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De weersvoorspelling deze week? Grijs, grauw en koud. Én nat, natter, natst. Dan komt de tussenjas als geroepen (en de regenjas overigens ook). Wij hebben alvast de leukste exemplaren – van tijdloze trenchcoats (duurzaam!) tot sportieve bombers en alles daartussenin – voor je op een rij gezet. Gevalletje, kijken, klikken en shoppen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion