Gucci creëert de ultieme online shop-ervaring met deze virtuele tour

Dompel je voor even onder in de wereld van Gucci gewoon thuis vanaf je bank

gucci garden
Courtesy Gucci

Door de huidige coronacrisis zijn er verschillende reisrestricties ingegaan en is het bezoeken van openbare plekken als musea maar beperkt mogelijk. Vanwege deze beperkingen heeft Gucci een gloednieuwe virtuele tour ontwikkeld, voor een ultieme shopervaring maar dan met het comfort vanaf je bank. De tour is gemaakt in de Gucci Garden in Florence, waardoor je voor even volledig wordt ondergedompeld in de wereld van het Italiaanse modehuis zonder je huis te hoeven verlaten.

Virtuele Gucci Garden-tour

In 2018 creëerde Gucci's creative director Alessandro Michele Gucci Garden, een vernieuwende museum/winkelervaring gelegen in een historisch pand in Florence aan het Piazza della Signoria. In de tour wordt er een vernieuwende draai gegeven aan de traditionele winkelervaring, waarbij kunst, mode en geschiedenis samenkomen. Het concept van Gucci Garden combineert wisselende tentoonstellingen evenals een Gucci-boetiek met exclusieve items én een speciaal Gucci-restaurant dat wordt gerund door een van de beste chefs ter wereld, Massimo Bottura.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Exclusieve shopping-ervaring

Waar je normaliter naar Florence zou moeten afreizen om de bijzondere shop- en museum ervaring te bezoeken, kan dit door de nieuwe virtuele tour gewoon vanuit het comfort van je bank thuis. Bezoekers hebben nu gratis toegang tot de verschillende tentoonstellingsruimten en de winkel onder het gehoor van bijzondere geluidseffecten, waardoor je je voor even lijkt te wanen in de heuse Gucci Garden. Tijdens je virtuele bezoek kun je naast het genieten van kunst ook de exclusieve Gucci-items shoppen, die normaliter enkel in de winkel verkrijgbaar zijn. Zo vind je in de boetiek onder meer limited-edition tassen, schoenen en kledingstukken en Gucci-ansichtkaarten en woonaccessoires in de boekenwinkel.

Het artikel gaat verder onder de video.

Ook zien: Gucci's Lente/Zomer 2020 show

Natuurlijk gaat er niets boven een persoonlijk bezoek aan deze bijzondere Gucci-plek. Toch biedt juist deze virtuele tour tal van voordelen; je kunt op je dooie gemakt door de winkel struinen zonder je een weg door mensenmassa's te hoeven banen. Ook hoef je niet in de rij te staan en kun je in alle rust genieten van de bijzondere ruimtes en items. Zoals het modehuis het zelf zegt: "Ontdek het verhaal van Gucci, laat je betoveren door zijn geschiedenis en ervaar de magie van de mode." Ervaar hier zelf de tour.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion