Beyoncé geeft de klassieke Adidas Superstar-sneaker een make-over voor haar label Ivy Park

En fans zijn niet te spreken over het resultaat...

Eerder dit jaar lanceerde Beyoncé een unieke collectie in samenwerking met Adidas voor haar eigen label Ivy Park. Nu lanceert de zangeres een gloednieuwe variant op een van de meest klassieke sneakerstijlen van het sportmerk ter ere van de 50ste verjaardag van de Adidas Superstar-sneaker, en het internet gaat volledig los op het resultaat.

Beyoncé's Adidas Superstar versie

De Ivy Park x Adidas-collectie toonde eerder al een vernieuwende variant van een Adidas sneaker namelijk de Samba-stijl. Nu neemt Beyoncé ook de wereldberoemde Superstar-sneaker onder handen en geeft de gewilde schoenstijl een moderne upgrade. Op hun website stelt Adidas dat de vernieuwde Superstars een "ontmoeting zijn tussen twee iconen", waarin "Beyoncé haar elegantie en perspectief verwerkt in het nieuwe model van het iconische silhouet voor de 50ste verjaardag van de Superstar."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De gloednieuwe sneaker heeft de titel Adidas Superstar Platform en behoudt de onderdelen die als belangrijkste kenmerk dienen voor de iconische Superstar-stijl: drie zwarte strepen afgebeeld op een witte achtergrond. Wat echter vernieuwd is, zoals je wellicht uit de naam van het ontwerp kunt afleiden, is de zool; deze heeft een plateau-vorm gekregen met daarbij een verhoogde tussenzool die iets naar buiten loopt en een spitse neus heeft.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Fans toch blijken niet te spreken over het resultaat van de samenwerking. Nadat Adidas de schoen presenteerde aan het publiek, reageerden velen op social media dat ze teleurgesteld zijn op het resultaat. 'Konden jullie nu echt niks beters verzinnen?", en "Sorry maar deze schoenen zijn gewoon ronduit lelijk," klinken de reacties. Toch zijn er ook talloze Beyoncé-fans die niet kunnen wachten tot ze de bijzondere sneaker kunnen dragen.

De Adidas Superstar Platform van Beyoncé is de nieuwste samenwerking uit een reeks van collabs van Adidas die dit jaar zijn gelanceerd. Eerder werkte het merk samen met andere spraakmakende celebs om de schoen in een nieuw jasje te steken, waaronder het gewilde en high-end exemplaar van modelabel Prada. De gloednieuwe sneaker van Beyonce x Adidas is vanaf 18 september exclusief verkrijgbaar op de Adidas-app voor omgerekend 170 euro. In de tussentijd shop je hieronder Glamour's selectie van de mooiste Adidas-sneakers.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion