H&M en iconisch streetwear label Kangol slaan handen ineen

Wij verklappen vast onze favorieten

hm lanceert samenwerking met iconische streetwear label kangol
H&M

We zagen al voorbijkomen op de catwalk dat de grootste trends dit najaar een dikke vette knipoog hebben naar de eighties en nineties. Veel merken van vroeger keren ook weer terug of worden in een nieuw jasje gestoken. De samenwerking tussen Kangol en H&M komt dus ook als geroepen.

Kangol x H&M

Het iconische Britse merk Kangol (je weet wel, van het kangoeroe-logo) was onmisbaar in de hiphopscene in de jaren ’80 en ’90. Zo kon je rapper LL Cool J bijvoorbeeld uittekenen in zijn kenmerkende, vaak rode, Kangol buckethats.

paul natkin archive
LL Cool J met zijn iconische Kangol bucket hat
Paul NatkinGetty Images

Het merk heeft nu de handen ingeslagen met de jongerenlijn, H&M Divided, van Zweedse modeketen. Het is hiermee de eerste samenwerking ooit dat ze met een ander merk zijn aangegaan. Het resultaat? Een 31-delige collectie die vanaf vandaag verkrijgbaar is.

"Kangol verheugt zich er enorm op om met H&M en zangeres Mabel (die te zien is in de campagne en zelf ook een aantal items heeft ontworpen) samen te werken. De collectie weerspiegelt perfect de essentie van Kangol van vandaag, vol met nieuwe updates over streetwear-stijl", zegt Hamish Morjaria, hoofd merkpartnerships en licenties bij Kangol.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop H&M x Kangol

De collectie bestaat uit verschillende oversized truien, joggers, puffer coats, fannypacks en hoe kan het ook anders, een crèmekleurige buckethat. Vanaf 17 september is de Kangol x H&M-collectie verkrijgbaar in de webshop en in een aantal geselecteerde winkels. Check en shop Glamour’s favorieten hieronder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion