Rihanna's showspektakel Savage X Fenty komt terug met onder meer Lizzo en Paris Hilton

En zó zit jij front-row!

rihanna savage x fenty 2020
Emma Tully

Exact een jaar geleden luidde zangeres Rihanna met haar label Savage X Fenty een nieuw tijdperk in binnen de lingeriewereld; een wereld waarin diversiteit, body positivity en inclusie voorop staan. De show bleek een groot spektakel en bevatte de grootste modellen van het moment gehuld in Rihanna's langverwachte lingeriecollectie. Nu is bekendgemaakt dat de show terugkeert met oude én nieuwe gezichten, wat wederom een groots spektakel belooft te worden, vanaf vandaag te zien bij Amazon Prime Video.

Savage X Fenty Show Vol. 2

Rihanna behaalde vorig jaar headlines met de eerste show van haar lingeriecollectie Savage X Fenty die een ware happening was. De grootste modellen van het moment als Gigi en Bella Hadid, een zwangere Slick Woods en Cara Delevingne bewandelden de catwalk in de bijzondere en vernieuwende collectie, te midden in een heuse show met optredens van de grootste sterren. Nu komt de zangeres terug met haar grootse mode-event, dat net zo'n spektakel belooft te worden. "Y’all ain’t ready," stelt Rihanna in de trailer van de show. "Savage, not sorry."

De line-up van de show is nog indrukwekkender dan die van vorig jaar. Niemand minder dan Lizzo, Paris Hilton, Demi Moore, Willow Smith en Irina Shayk zullen onder meer het podium betreden in de Herfst 2020-collectie van Savage X Fenty, getiteld Bold and Fearless. Daarnaast keren bekende gezichten als Bella Hadid, Cara Delevingne en Paloma Elsesser ook terug voor de tweede show. Bovendien vinden er dit jaar optredens plaats van niemand minder dan onder anderen Travis Scott en Rosalía. Met een line-up als deze en een gloednieuwe, langverwachte collectie, wordt dit ongetwijfeld wederom een spectaculair event. Hieronder zie je de eerste beelden van de show.

Inclusief alternatief Victoria's Secret

Rihanna noemde haar Savage X Fenty show eerder een 'modemusical', wat we gegarandeerd ook dit jaar weer kunnen verwachten. Net zoals een viering van positiviteit, inclusie en het omarmen van een ieders lichaam, dat past bij de huidige woke consument die op meer zit te wachten dan het verouderde Victoria's Secret-model.

Het artikel gaat verder onder de video.

Ook zien: Rihanna over haar Savage X Fenty show

Rihanna's lingeriemerk en de daarbijbehorende spectaculaire shows vullen sinds haar debuut vorig jaar het gat op van de jaarlijkse Victoria's Secret show die normaliter tevens werd uitgezonden. Nadat vorig jaar bekend werd gemaakt dat de show officieel gecanceld werd, toont Savage X Fenty het alternatief in de vorm van een inclusiever lingeriemerk dat zich in tegenstelling tot VS niet richt op de conventionele schoonheidsstandaarden maar diversiteit omarmt.

Rihanna's Savage X Fenty show zal gestreamd worden op Amazon Prime Video op 2 oktober. Bovendien zal ook deze collectie verkrijgbaar zijn via Amazon, waarin inclusiviteit daadwerkelijk wordt weerspiegelt in de wijde range van maten, die varieert van bh-maten 32A tot 44DDD en broekjes van maat XS tot 3XL.

Shop Rihanna's Savage X Fenty 2019 collectie

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion