National Glamour Day 2020: Win €100 shopping money van Asos

How far are you willing to scroll on ASOS?

national glamour day 2020
ASOS

Hell yeah, het aftellen is begonnen... Op zaterdag 26 september 2020 staat National Glamour Day wéér voor de deur! Maak je op voor het shopfestijn van het jaar, althans de herfsteditie. Op vertoon van het septemberissue van Glamour sla je namelijk je slag bij meer dan 50 topmerken met – we kid you not – 20% korting! Daarnaast geeft ASOS €100 shopping money weg die je in de gehele webshop kan besteden ná National Glamour Day.

ASOS in a nutshell

ASOS in drie woorden?
Fun, fearless fashion.”

Wat is de kracht van ASOS?
“Wij geven klanten het vertrouwen om te zijn wie ze willen zijn. Met 850+ topmerken, van Asos Design tot Nike en Levi’s, en beauty brands als The Ordinary en Estée Lauder, hebben we alles wat je nodig hebt om jezelf uit te drukken op stijlgebied. We houden er ook van om coole content te maken, van creatieve modeshoots tot grappige TikTok-video’s, om twintigplussers te inspireren de beste versie van zichzelf te zijn.”

Wat is typisch ASOS?
“Niets! Ons publiek is uniek en we willen elk van hen een ervaring geven die voor hen werkt. Een eerlijke kans om alle geweldige dingen te ontdekken waartoe ze in staat zijn, ongeacht wie ze zijn, waar ze vandaan komen of waar ze zin in hebben. Of je stijl nou gewaagd en edgy, zacht en minimaal of glamourous en verfijnd is, er is iets voor jou bij ASOS.”

Are you in it to win it?

Zou je graag kans willen maken op €100 shopping money van ASOS? Vul dan hier het winformulier in! Hou er rekening mee dat je 24 uur kunt meedoen met deze winactie, dus tot 20:00 op dinsdag 22 september 2020. Wat let je? Doe mee!

Meer informatie over de deelnemende National Glamour Day merken? Dan moet je hier zijn. Stay tuned, dít shopfeestje wil je niet missen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder