Gucci en The North Face brengen samen een collectie uit

The North Face x Gucci is een feit

the north face x gucci
Daniel Shea

Designer-samenwerkingen lijken populairder dan ooit. Van Prada x Adidas tot Telfar x Ugg, vaker dan ooit bundelen merken hun krachten voor het creëren van vernieuwende collecties. Nu maakt Italiaans modehuis Gucci een samenwerking bekend, die je tevens aan je verlanglijstje kunt toevoegen. Het Italiaanse label slaat de handen ineen met het populaire outdoor label The North Face, en wij kunnen niet meer wachten.

The North Face x Gucci

Gucci onthulde de samenwerking al eerder dit jaar middels teasende video's op hun social media-kanalen. De bekendmaking bevatte drie verschillende fragmenten waarin glooiende berglandschappen te zien zijn met daarbij een vlag met de logo's van beide merken. De video's geven een heuse stijlvolle hiking vibe, een stijl die deze samenwerking zeker zal definiëren."Gucci en The North Face bevestigen dat ze de komende maanden een collectie tot leven zullen brengen die het rijke erfgoed van beide merken viert", laat een woordvoerder van Gucci weten tegenover Glamour.

the north face x gucci
Daniel Shea
the north face x gucci
Daniel Shea

Nu onthult Gucci dan eindelijk deze exciting samenwerking met The North Face, die de geest van verkenning viert. "The North Face is het merk dat kleding biedt voor degenen die op zoek zijn naar avontuur. Er bestaan overeenkomsten tussen de verhalen van Gucci en zijn nieuwe partner. Het is een algemeen erkend idee dat reizen leidt tot zelfontdekking, en in deze overtuiging sluit The North Face aan bij Gucci dat mensen op dezelfde manier in staat stelt om hun eigen karakters en persoonlijkheden te vieren en uit te drukken door Alessandro Michele's benadering van mode als een krachtig instrument van vrijheid," zo stelt Gucci in een persbericht over de samenwerking.

the north face x gucci
Daniel Shea

Outdoor chic

The North Face x Gucci collectie bevat zowel items voor mannen als vrouwen, in de vorm van kleding en jassen maar ook accessoires en schoenen. De collectie bevat de iconische puffer jacket van The North Face met een Gucci twist, maar ook tops, truien broeken en puffer jumpsuits en rokken die allemaal zijn geïnspireerd op de originele ontwerpen van The North Face uit de jaren '70. Vele items bevatten tevens het The North Face x Gucci-logo dat speciaal voor deze samenwerking werd gecreëerd.

the north face x gucci
Daniel Shea
the north face x gucci
Daniel Shea

Ook zitten er enkele items in verwerkt die perfect zijn voor elke outdoor-liefhebber zoals koffers, tenten en slaapzakken. Bij de lancering van deze unieke samenwerking zit ook een bijzondere campagne, geschoten door Daniel Shea tussen de glooiende bergen van de Alpen. Daar zien we Gucci-hikers gehuld in de gloednieuwe collectie terwijl ze het natuurlandschap ontdekken.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De The North Face x Gucci-collectie zal in januari 2021 verkrijgbaar zijn in Gucci winkels, en een beperkte selectie (met een aantal online exclusives) zal tevens beschikbaar zijn op de webshop van Gucci. Shop hieronder in de tussentijd onze favoriete items van beide labels.

Campagne credits
Creative Director: Alessandro Michele
Art Director: Christopher Simmonds
Photographer & Director: Daniel Shea
Make Up: Thomas De Kluyver
Hair stylist: Alex Brownsell

Muziek credits
“Bad Moon Rising”
Written by John Fogerty
Performed by Creedence Clearwater Revival
Published by Concord Music Group, Inc.
Recording courtesy of Craft Recordings, a division of Concord

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion