Dior toont spring/summer'20-show voor het eerst ook op TikTok

Het belooft een unieke digitale ervaring te worden

dior  runway   paris fashion week womenswear fallwinter 20202021
Peter WhiteGetty Images

De coronacrisis heeft de nodige impact gehad op de mode-industrie. Ook de modeweken moesten hierdoor nieuwe vormen aannemen. Ze gingen grotendeels wel door, maar net als Londen en New York tonen Milaan en Parijs ook een mix van fysieke (waarbij de coronarichtlijnen in acht zijn genomen) catwalkshows en digitale presentaties. Nu de Milanese modeweek ten einde loopt, maakt de fashion pack zich klaar voor Paris Fashion Week, met als een van de hoogtepunten: de langverwachte Dior-show. En voor de eerste keer ooit is de show ook live te zien op… TikTok.

Dior-show op TikTok

Vanmiddag wordt de spring/summer’21 ready-to-wear-collectie zoals vanouds getoond in de jardin des Tuileries, in Parijs. De show belooft "een krachtige ode aan de creatieve stem van vrouwen te worden, waar woorden, beelden en uitzonderlijk vakmanschap samenkomen om de mode en de wereld van morgen vorm te geven."

Voor het eerst zal de ready-to-wear-collectie op dinsdag 29 september om 14:30 ook live op TikTok te zien zijn. Het Franse modemerk liet al doorschemeren dat het een unieke digitale ervaring wordt, dankzij een nieuwe functie die gelanceerd door het platform. Geen fan van TikTok? Niet getreurd de show is ook te zien via de officiële website van Dior. Wij hebben, speciaal voor jou, een virtueel plekje gereserveerd. Bekijk hier vanaf 14:30 de livestream van Diors spring/summer’21-show.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion