Justin Bieber en Crocs brengen samen een special edition Croc uit

Justin Bieber aan je voeten, wie wil dat nou niet?

justin bieber x crocs
Steve GranitzGetty Images

Justin Bieber gaat zijn eigen Crocs op de markt brengen. Het is de zoveelste celebrity die overboord gaat en hun liefde voor de klompjes bevestigt: zou het nu dan echt een mainstream trend worden? Om de samenwerking tussen Justin's streetwear label Drewhouse en het love-to-hate-hate-to-love schoenenmerk aan te kondigen, plaatste de popster een video op Instagram. We zien op de eerste beelden dat het schoeisel geel is, een graag geziene kleur in de garderobe van Bieber. Ook krijg je er verschillende Jibbitz (de bedeltjes die je door de gaten kan drukken) met Justin- en Drewhouse-thema bij.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Collab Crocs x Drewhouse x Justin Bieber

In de onderstaande promovideo zien we Justin met een mes bij een Croc staan – huh, what, why? Dan blijk dat het een levensechte Croc van cake is, een knipoog naar de recente Everything Is Cake viral sensatie. "Ik draag al eeuwen Crocs," zegt de Justin om zijn liefde voor het merk te bevestigen. Justin Bieber gaat de collab aan onder naam van zijn eigen streetwear label Drewhouse. De Crocs zijn vanaf 14 oktober te koop – de prijs van de Crocs is nog niet niet vrijgegeven, maar ze zullen in elk geval ook in Nederland te koop zijn via deze website.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wat is Drewhouse?

Bieber lanceerde zijn streetwear label Drewhouse begin vorig jaar. Het merk herken je aan het gele logo met smiley. De mond van het icoontje bestaat uit de tekst ‘Drew’, de tweede naam van Bieber.

crocs x drewhouse
Crocs x Drewhouse

Crocs x Daily Paper

Crocs timmert goed aan de weg om weer in het modebeeld te verschijnen. Twee weken geleden kondigde het merk een samenwerking met Daily Paper aan. De Classic Clog uit die collab heeft een diepgroene kleur met silhouetten van verschillende Afrikaanse landen die voor een camouflage effect zorgen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion