Zara onthult allereerste lingeriecollectie ooit

En wij willen alles

semi dressed young woman sitting on chair
Igor UstynskyyGetty Images

Net nu we eraan gewend zijn om steeds meer lagen kleding te dragen, heeft Zara's nieuwste lancering ervoor gezorgd dat we ze juist allemaal weer willen uittrekken… De Spaanse modeketen heeft namelijk haar allereerste lingeriecollectie onthuld - en we zouden liegen als we zouden zeggen dat we niet elk stuk willen.

Zara lingeriecollectie

Van lingeriesetjes tot kamerjassen en de meest comfy tweedelige setjes voor een luie zondag op de bank; de lancering komt op het juiste moment. En aangezien we nu veelal thuis vertoeven, maakt deze collectie vol zijde, luchtige tule, fijn katoen en warme wol het binnen blijven een stuk aantrekkelijker. Het kleurenpalet bestaat uit zachte crèmekleuren, roze tinten, donkerblauwe tinten en sexy zwarte pieces die in zowat elke ondergoedlade passen. Enne, de items zijn gewoon te mooi om alleen in te slapen.

zara's lingeriecollectie 2020
Zara

De Spaanse modeketen is er bovendien erg trots op dat de focus erg op de female gaze ligt en is een onmiskenbare viering van moderne vrouwelijkheid, door de ogen van vrouwen. Bekijk hier de hele collectie van Zara’s lingeriecollectie en check hier nog meer comfortabele beha's.

Dit artikel verscheen eerder op Glamour UK


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion