Reebok lanceert exclusieve sneakercollectie met Cardi B

En ze zijn geïnspireerd op Cardi's iconic stijl

Het regent de afgelopen tijd bijzondere sneaker-samenwerkingen. Van een Prada x Adidas sneaker en een Dior x Nike Air Jordan tot Reebok x Maison Margiela. Nu lanceert Reebok opnieuw een samenwerking met misschien wel de meest bekende persoon tot nu. Cardi B slaat de handen ineen met het sneakermerk en lanceert haar eerste sneakercollectie ooit, die vanaf 13 november verkrijgbaar is.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cardi B x Reebok

In de samenwerking tussen de superster en het sneakermerk staat een specifiek Reebok-model centraal: de Club C sneaker. De collectie die Cardi B heeft ontwikkeld geeft de klassieke sneaker een moderne upgrade met een kenmerkend en vooral opvallend Cardi B sausje (lees: sprekende kleuren als rood en goud, het gebruik van lakleer en onverwachte details). Twee verschillende varianten van de sneaker werden gecreëerd door Cardi B; de Club C Cardi en Cardi Coated Club C Double. De twee vernieuwde stijlen worden verkocht voor respectievelijk €109,95 euro en €99,95 euro.

cardi b x reebok
Courtesy Reebok

Dat we heuse Cardi B-sneakers kunnen verwachten, maakt Reebok duidelijk in een persbericht waarin ze ingaan op de inspiratie achter de nieuwe collectie. "De nieuwe Club C Cardi-sneakers zijn onbeschaamd in your face, of je het nu leuk vindt of niet. De nieuwe stijlen zijn geïnspireerd op high fashion, streetwear en Cardi’s persoonlijkheid. Hierbij heeft Cardi de eenvoud van het Club C design naar een hoger niveau getild met gedurfde, transparante ontwerpen,” schreef het merk in een persbericht.

cardi b x reebok
Courtesy Reebok

'B Unexplainable' campagne

Naast een gloednieuwe sneakercollectie, zal Cardi B tevens het gezicht zijn van een nieuwe campagne van Reebok, genaamd B Unexplainable. Met deze campagne willen Reebok en Cardi vrouwen inspireren om door middel van zelfexpressie volledig trouw te blijven aan zichzelf. "We willen verwachtingen van vrouwen in de huidige samenleving doorbreken: hoe verwacht wordt dat ze perfect maar nederig, sterk maar zorgzaam moeten zijn; en als ze daarin niet de juiste balans vinden worden ze bestempeld als "te veel" of "te extra". In plaats van proberen te doen wat we "moeten" doen, laten we doen waar we recht op hebben: zonder uitleg of verantwoording door de wereld reizen. Net als Cardi," aldus het sneakermerk.

De Cardi B x Reebok collectie is vanaf 13 november verkrijgbaar in vrouwen- en kindermaten via de webshop van Reebok.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion