Lily-Rose Depp schittert in nieuwe Chanel Cruise '20/'21-campagne

Even wegdromen bij de pittoreske beelden

lily rose depp voor chanel
Karim Sadli

De gloednieuwe Chanel Cruise ‘20/’21-campagne ‘Balade en Méditerranéelaat ons voor eventjes ontsnappen aan de realiteit en vooral, het gure en natte herfstweer. Actrice en model Lily-Rose Depp streek voor de campagne namelijk neer in het pittoreske Côte d'Azur en kroop voor de lens van gerenommeerd fotograaf Karim Sadli.

Balade en Méditerranée

De dromerige campagne is een ode aan vakanties aan de Franse Rivièra en geeft de kenmerkende en iconische tweed-kledingstukken van Chanel een meer relaxte feel. De looks gaan gepaard gaan met meer casual accessoires zoals slippers, opvallende statement sieraden, bucket bags en oversized zonnebrillen wat de collectie heel gemakkelijk te dragen maakt in je dagelijkse leven.

lily rose depp chanel
Karim Sadli

Alles is te combineren

“De collectie is heel erg draagbaar en moeiteloos chic,” laat Depp weten. “Wat ik heel bijzonder vind, is dat alles zo heerlijk met elkaar te combineren is,” voegt ze eraan toe. In de exclusieve en minstens zo dromerige behind the scenes-video vertelt de 21-jarige over haar favoriete stukken uit de collectie. Ze vertelt dat ze dol is op de tassen uit de collectie, omdat die haar doen denken aan een fijne vakantie.

- De tekst gaat door onder de video -

Over fotograaf Karim Sadli

De fotograaf Karim Sadli is geboren en opgegroeid in Parijs. Hij studeerde literatuur en filosofie en verhuisde daarna naar Londen om te studeren aan het prestigieuze Central Saint Martin's, een kunst- en designschool. Hij werkte eerder voor bladen als Vogue en The Gentle Woman en schoot de resort campagne van Chanel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion