Komen latexleggings terug? Wel als het aan Hailey Bieber ligt

En wanneer Hailey iets draagt is de kans groot dat het een heuse trend wordt

hailey bieber
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Hailey Bieber is inmiddels uitgegroeid tot een ware streetstyle-ster, door haar opvallende looks met items rechtstreeks van de catwalk; van haar vele Bottega Veneta looks tot zomerjurken die een instant cult-item werden. Onlangs verscheen het model in een outfit waar haar broek volledig de show stal; latexlegging. Wij maken ons al klaar voor een volgende trend.

Hailey Bieber kledingstijl

Afgelopen vrijdag werd Hailey Bieber in een bijzondere look waar alle aandacht was gericht op haar opvallende legging. Het model draagt zwarte, nauw aansluitende latex legging met een ultra shiney finish. De legging in kwestie is afkomstig van het modehuis Saint Laurent en is onderdeel van de Herfst/Winter 2020 collectie. Hailey combineerde haar opvallende broek met een leren jas, een blouse met stippen en een paar zwarte hakken.

hailey bieber in los angeles
MEGAGetty Images

Met haar stijlkeuze draagt Hailey een outfit die vrijwel het tegenovergestelde is van de huidige loungewear-trend waarin comfort voorop staat. Een opvallende look met een strakke vinyl legging gedragen in combinatie met hakken sluit aan bij de tevens veel geziene quote tijdens de afgelopen periode van social distancing en semi-lockdowns: #NowhereToGoButFuckItImGettingDressed.

Leggingtrend

Met haar gedurfde en tegelijk stijlvolle look brengt Hailey voor eens en altijd duidelijkheid in het legging debat (lees: zijn leggings broeken?). Dat zijn ze zeker. Combineer de legging à la Hailey met chique pumps en een leren bomber jack voor een geklede look, of ga voor een low key en comfy outfit in combinatie met sneakers en een oversized jas. Hoewel de specifieke legging van Hailey misschien niet de meest toegankelijke is, bestaan er tal van betaalbare (latex)leggings voor je volgende HB-approved look.

Ook zien: de beste streetstyle looks van Hailey Bieber

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion