Geen zin in een jurk tijdens de feestdagen? Ga voor een stijlvol tweedelig pak

Een pak kan net zo feestelijk zijn als een jurk

street style  paris fashion week   menswear springsummer 2020  day five
Edward BerthelotGetty Images

De feestdagen zullen er dit jaar anders uit zien dan andere jaren, waar feestjes tot een minimum zullen worden beperkt met een kleine groep mensen. Echter zijn juist daarom die paar momenten extra speciaal waardoor het ook extra leuk wordt om een feestelijke look te dragen. Geen zin om wéér in een jurk aan te schuiven bij het kerstdiner? Overweeg dan het stijlvolle pak, een praktisch, comfortabel én chic (wat wil je nog meer?) alternatief op de jurk waarin je je de hele avond feestelijk voelt.

Feestelijke pakken

Wanneer we feestdagen zeggen, denken we vaak gelijk aan jurken, maar niets hoeft minder waar te zijn. In plaats van de gebruikelijke kledingstukken die veelal tijdens de feestdagen worden gedragen (denk glitterjurkjes, lange slipdresses of little black dresses) kun je ook kiezen voor een net zo feestelijke outfit bestaande uit het tweedelige pak.

Het artikel gaat verder onder de video.

Ook zien: Lizzy Perridons perfecte outfit voor de feestdagen

De standaard voordelen van het pak gaan ook op tijdens de feestdagen; het is een veelzijdige en tijdloze look die je op veel verschillende manieren kunt stylen en die je bovendien nog lang na de feestdagen kunt dragen. Zo kun je all out gaan met een bijzonder glitterpak dat je later los van elkaar kunt dragen in combinatie met een basic witte blouse en gympen, of kun je kiezen voor een meer ingetogen versie van het pak die je tijdens de feestdage kunt stylen met accessoires en een feestelijke make-up look.

Ga jij voor de pakkentrend deze feestdagen? Hieronder vind je onze favoriete tweedelige pakken van het moment, voor tijdens de feestdagen en daarna.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion