Lizzy Perridons 'Litchy' lanceert accessoirelijn vol musthaves voor iedere partylook

Lizzy breidt het Litchy-imperium verder uit

Vorig jaar lanceerde influencer Lizzy Perridon 'Litchy' – een concept waarbij ze high end designerjurken voor een schijntje van de verkoopprijs verhuurt. Zo starten de huurprijzen bij 55 euro. “Geen basics, alleen designerjurkjes van merken als Rotate, For Love and Lemons en Ganni tot merken als Balmain en Gucci. Items waarmee je op een feestje of in het uitgaansleven de show steelt, maar die door de hoge aanschafprijs buiten het bereik van veel mensen liggen," legde Lizzy destijds uit. Nu breidt Lizzy het Litchy-imperium verder uit met, hoe kan het ook anders, een vierdelige body-accessoirelijn.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Litchy

Je kent het wel: dat je een laag uitgesneden jurk op de kop hebt getikt (of hebt gehuurd bij Litchy), maar dat het aanzicht van je bh-bandjes afbreuk doet aan je partylook. En op ongewenste nip slips trouwens ook niet. Met de komst van deze accessoires voorziet Litchy je niet alleen van een toffe outfit, maar ben je er ook van verzekerd dat deze de hele avond goed zit.

De Body Line bestaat uit een stretchy boob tape (€19,95) die je borsten lift en extra bescherming biedt, nipple covers (€7,95) die tot wel negen uur op hun plek blijven zitten en verkrijgbaar zijn in vier verschillende kleuren, sweat pads (€9,95) die op hun beurt voorkomen dat er zichtbare zweetplekken onder de oksels vormen en waardoor je ook niet meer hoeft na te denken over welke stoffen je aantrekt bij warme temperaturen én dubbelzijdige fashion tape die je kunt bevestigen aan de huid en aan je kleding, om iedere nip slip te voorkomen.

De producten zijn vanaf 7 tot 24 december te koop in de pop-up Body Bar op de lingerieafdeling van de De Bijenkorf Amsterdam, via de website van de Bijenkorf en natuurlijk ook op litchy.nl en in de Litchy-winkel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion