Nederlandse Joeke Rovers (8) is een kopie van 'mooiste meisje ter wereld' Thylane Blondeau

Het meisje stond al model voor Zara en merken als Dsquared en MGSM

8 jarige model joeke rovers uit puttershoek
Joeke Rovers

Een engelachtige verschijning, dat is de 8-jarige Joeke Rovers uit Puttershoek. Het bijzondere meisje is ook in de mode-industrie niet onopgevallen gebleven. Het jonge Nederlandse model werd via Instagram ontdekt door Image Managment en is inmiddels het gezicht van de Spaanse keten Zara.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Succesvolle carrière in het vooruitzicht

Maar niet alleen de high street keten lijkt te vallen voor Joeke. Ook merken als Dsquared en MGSM hebben haar geboekt. Haar management heeft veel vertrouwen in de toekomst van Joeke. Talent manager Anthony Vos: "Ik ben heel erg onder de indruk van haar talent. Het is extreem knap voor haar leeftijd hoe ze poseert en hoe ze voor een camera beweegt." Het is niet de eerste keer dat Vos een jong talent weet te scouten. Eerder was hij medeverantwoordelijk voor de doorbraak van de veelbesproken 11-jarige Summer.

Overeenkomst met Thylane Blondeau

Joeke heeft veel weg van de beeldschone Thylane Blondeau, die in 2011 op haar tiende viral ging met deze inmiddels bekende foto. Het Franse model bleek geen eendagsvlieg. Ze werkt voor Dolce & Gabbana, L'Oréal en Versace en vandaag de dag heeft ze ruim 3,8 miljoen volgers. Ze heeft inmiddels ook zelf haar 8-jarige look-a-like opgemerkt. De Française zocht contact met haar jongere evenbeeld via Instagram.

De tekst gaat door onder de foto.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Modellenwater in Puttershoek

Puttershoek mag dan maar 7.120 inwoners tellen, Joeke is niet het eerste model dat uit het dorp komt. De 22-jarige Luna Bijl is goed bevriend met de familie Rovers en brak vier jaar geleden door en werd zelfs door Karl Lagerfeld geboekt om zijn laatste Chanel-modeshows te openen en te sluiten. Vruchtbare grond dus daar in het Zuid-Hollandse plaatsje...

Brb. Ben 'ff wat drinkwater uit Puttershoek halen. In de tussentijd kun jij je vergapen aan de beeldschone kiekjes van Joeke Rovers hieronder.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion