Ka-ching! Zo ziet de duurste handtas ter wereld er dus uit

En nee, het is niet de birkin bag van Hermès of een tas van een bekend modehuis als Dior en Chanel

berlin, germany   october 21 sonia lyson is seen wearing black pants, brown down feather jacket and yellow beanie edited, linda farrow sunglasses, black dior saddle bag on october 21, 2019 in berlin, germany photo by christian vieriggetty images
Christian VierigGetty Images

Ieder die zichzelf ooit een designertas cadeau heeft gedaan, weet dat daar een halve hartverzakking en sleepless nights aan voorafgaan. Er zit immers een pittige price tag aan het hebben van een echte designertas. Een kleine geruststelling – of gewoon om het goed te praten voor jezelf: je kunt er vaak jaren dan wel je hele leven mee doen. En wanneer je in een goede tas investeert, kun je ‘m jaren later zelfs voor het dubbele verkopen. Echter zul je voor de duurste handtas ter wereld wel héél diep in de buidel moeten tasten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hoeveel we ook van mode houden, goed voor het milieu is het niet per se. Nu is het kopen van duurzame merken en het verminderen van fast fashion aanschaffen al een goed begin. Maar voor wie pas echt een steentje wil bijdragen aan de natuur, kan de nieuwste handtas van het Italiaanse luxemerk Boarini Milanesi op zijn of haar wishlist noteren.

Limited edition Boarini Milanesi

Als je dacht dat je voor de birkin bag van Hermès al moet leven op water en brood, is het voor de handtas van Boarini Milanesi helemaal flink wapperen met de creditcard. De tas is by far de duurste tas die er momenteel is: het heeft namelijk een bedrag met maar liefst zes nullen. Prijskaartje? 6 miljoen euro, zo meldt Het Laatste Nieuws. Daarmee heb je wel de meest exclusieve tas ever in je kast staan. Wereldwijd zijn er slechts drie exemplaren van te verkrijgen.

Tas voor een schonere wereld en oceanen zonder plastic

Naast dat de tas de Rolls Royce onder de designer bags is, is de handtas niet alleen ontworpen om ermee te pronken. De oceaanblauwe tas, gemaakt van krokodillenleer, wol en kasjmier én een sluiting van diamant, is tevens gemaakt om een statement te maken. Zo wil Boarini Milanesi aandacht vragen voor de toestand van onze oceanen en het vele plastic wat erin verdwijnt. Voor een schonere wereld en oceanen zonder plastic, wordt door het merk 800.000 euro per tas gedoneerd aan projecten die zich hiervoor inzetten.

Geen 6 miljoen euro op de bank staan? No worries, ook met deze kleine veranderingen draag je direct bij aan een betere wereld.

Hieronder de duurste tas ter wereld.

boarini milanesi duurste tas ooit
boarini milanesi

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion