Kerst met Zalando: 24 dingen die je nodig hebt voor self love en self care

We can do this

zalando kerst campagne fashion
Zalando

Dit artikel is in samenwerking met Zalando tot stand gekomen.

We zullen elkaar weer omarmen. Dat is de boodschap van de nieuwe campagne van Zalando. Niet nu, maar ooit. En daar houden we ons aan vast. Tot die tijd houden we goede moed en moeten we zelf de slingers op hangen én aan het veel self love en self care doen. We selecteren de allermooiste glitterjurken van je instantly van gaat stralen, beauty-producten die je een boost geven en work-out looks waar je in kan shinen, thuis voor de buis. Voor jou, van ons!

Dinner party for two

Je mag misschien maar met twee mensen aan tafel zitten, maar je kan er alsnog uitpakken en er een feestje van maken. Wist je dat er ook fantastische kerstboxen te bestellen zijn, waardoor je er een culinair feestje van maakt? Alles zit in de box, je hoeft alleen maar zelf de finishing touches toe te voegen. En natuurlijk een feestelijke outfit aantrekken, en more is more in dit geval. Glitterjurk, glitterhakken én diadeem. Fashion editor Charlotte maakte een shortlist.

Self care x 1000

Doe zo veel mogelijk aan self care deze feestdagen. Ga in bad, smeer elke avond een masker op, geef jezelf een facial massage (op YouTube vind je genoeg video’s, zoals deze van Romee Strijd). Het is ook hét moment om nieuwe beautyrituelen te ontdekken of je haar en huid een extra boost te geven, óf een nieuwe skincare-routine te testen. Beauty-fanaat en digital editor Zoé selecteert de wonderproducten.

Do it yourself yoga & sport

Jezelf mentaal fit houden doe je ook door te sporten. Even een uurtje focussen op waar je mee bezig bent en niet op je laptop zitten of piekeren. Ooit wel eens de online workouts van Pamela Reif geprobeerd? Easy, simpel en snel. Of de Youtube-lessen van Yoga with Adriane? Wat altijd net dat ene duwtje in de rug geeft is een smashing nieuwe work-out look. Brand manager Lize omarmde het sporten dit jaar helemaal om zich fris en energiek te voelen, ook thuis, en kiest haar favorieten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion