Daily Paper en Off-White brengen samen exclusieve collectie uit

De volledige opbrengst gaat naar een goed doel

gigi hadid in off white
Edward BerthelotGetty Images

Gisteren zagen we ineens een mysterieuze aankondiging op de Instagram van Virgil Abloh, die erop leek te wijzen dat Off-White en Daily Paper een samenwerking aangaan. Na wat speurwerk zijn we erachter dat dat ook echt in de sterren staat: samen met organisatie Surf Ghana gaan de twee populaire merken samen een exclusief t-shirt lanceren. Daarnaast maakt Daily Paper een exclusieve collectie voor Surf Ghana. De opbrengsten van de items zullen gaan naar Freedom Skate Park, wat het eerste skatepark in Ghana zal worden.

Off-White x Daily Paper x Surf Ghana

Kun je geloven dat er in heel Afrika maar 10 skateparken zijn? En dat terwijl skateparken belangrijke ontmoetingsplaats en creatieve broedplaatsen zijn. Enkele merken (waaronder dus Off-White en Daily Paper, maar ook merken als Vans en Tony's Chocolonely) slaan de handen ineens met non-profit Surf Ghana om in Accra een skatepark te bouwen – de bouw van het park gaat in het eerste kwartaal van 2021 start, en vanaf eind 2021 zou hij al opengaan. Om daar geld voor op te halen komt er nu dus een speciale collectie.

Freedom Skate Park collectie

Freedom Skate Park collectie
Veel informatie over de kledinglijn is er nog niet, maar we weten wel al dat een exclusief Off-White x Daily Paper shirt én de Daily Paper x Surf Ghana-collectie zullen op 15 januari uit zullen komen. Voor die tijd kun je ook al donaties schenken aan Freedom Skate Park. Schrijf je daar ook vast in om op de hoogte te blijven van nieuws rondom de samenwerking. De collectie zal verkocht worden via de site van Daily Paper.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion