Vanaf nu raak je nooit meer je AirPods kwijt met deze stijlvolle chains van Prada

Er is nog nooit een luxere manier geweest om je AirPods te dragen

airpods gespot tijdens paris fashion week
Edward BerthelotGetty Images

Technologie en mode; het blijkt steeds vaker een match made in heaven te zijn. Waar eerder daadwerkelijke oorbellen voor je AirPods verschenen van Louis Vuitton, lanceert Prada nu een nieuwe gadget waar het hart van elke modeliefhebber sneller van gaat kloppen. Met Prada's nieuwe AirPods chain ben je ervan verzekerd dat je je koptelefoontjes nooit meer zult kwijtraken en je ze kunt dragen in stijl.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Prada AirPods chain

AirPods zijn misschien wel een van de meest geliefde tech-gadgets van het jaar. Want hoe handig; draadloze koptelefoontjes in een boxje dat de grootte heeft van een flosdraad doosje? Maar de meeste van ons weten inmiddels óók dat het een ware uitdaging is (en een kriem als je het ons vraagt) om de minuscule koptelefoontjes niet te verliezen na slechts een keer je haar achter je oren te hebben gedaan. Prada presenteert je nu dé oplossing voor dit probleem, die ook nog eens fashionable is. Enter; de Prada AirPods chain.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Prada begrijpt dat het veilig houden van je AirPods een hoge prioriteit heeft en dat is precies waar deze ketting bij van past komt. Prada lanceert haar nieuwste gadget-accessoire dat vervaardigd is van zilverkleurig messing en kleine schakeldetails bevat. Om het volledig Prada-proof te maken bevat de minimalistische chain het iconische driehoek-logo van het Italiaanse label, dat ontstond bij de oprichting van het modehuis in 1913.

Nooit meer AirPods kwijt

"Een iconisch onderdeel van het merk, afkomstig van de koffers ontworpen door Mario Prada, krijgt het driehoekige logo nu een moderne twist in de nieuwe headphone holder chain voor AirPods en AirPods pro," aldus het Italiaanse modehuis over hun nieuwste product. Natuurlijk is de ketting niet het enige dat het label op de markt brengt rondom tech. Ook kun je je AirPods vanaf nu bewaren in een leren Prada AirPods case of in een mini (en über-cute als je het ons vraagt) variant van de befaamde nylon pouch.

prada airpods chain
Courtesy Prada
prada airpods chain
Courtesy Prada

Het internet gaat inmiddels los na de lancering van de nieuwe chain, want wie wil nou niet zijn koptelefoontjes nooit meer verliezen op een stijlvolle manier? Het perfecte cadeautje komt wel met een prijskaartje (van welgeteld 350 euro), en vele modehuizen waaronder Saint Laurent, Gucci en Valentino springen ook gelijk in op de trend. Er zijn ondertussen talloze alternatieven die net zo stijlvol zijn waarmee je tevens nooit meer stress krijgt dat je je AirPods verliest. Wel moeten we er stiekem een beetje om lachen dat het praktische element van old school koptelefoontjes met dit accessoire weer enigszins terugkeert.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion