Gigi Hadid draagt hét onmisbare winterse accessoire: de furry bucket hat

Maak net als Gigi je look winter-proof met dit accessoire

Onlangs werd het grote nieuws bekend gemaakt dat Gigi Hadid bevallen was van haar eerste kindje. Gigi deelde verschillende schattige kiekjes van het kersverse gezinnetje, maar werd nog niet eerder op straat gespot met haar dochtertje - tot nu. Gigi Hadid toont haar stijlvolle mom-style op de straten van het koude New York met hét onmisbare accessoire voor de winter dat we allemaal willen hebben; de furry bucket hat.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gigi Hadid is fan van de furry bucket hat

Toen het nieuws bekend werd gemaakt dat Gigi Hadid zwanger was van haar eerste kindje, was het natuurlijk meteen duidelijk dat het half-Nederlandse topmodel geen gewone moeder zou worden maar een heuse cool mom. Afgelopen weekend bewandelde Gigi een van de eerste keren als moeder de straten in NYC met haar dochter Zigi in - zoals we van het model gewend zijn - een stijlvolle maar bovenal comfy look.

gigi hadid in new york city
GothamGetty Images
gigi hadid in new york city
Raymond HallGetty Images

Voor het moeder-dochteruitje droeg Gigi een witte blouse gecombineerd met wijde jeans, praktische Dr. Marten-laarzen en een überwarme camelkleurige jas van het label Thom Browne. Het was echter haar accessoire dat opviel en haar look volledig winter-proof maakte; een furry bucket hat. Om haar outfit af te stylen koos Gigi voor een high-fashion variant van het accessoire in de vorm van een beige bucket hat gemaakt van schapenvacht en met monogram-logo van het Franse modehuis Louis Vuitton.

Bucket hat met winterse upgrade

De bucket hat maakte al enige tijd geleden een comeback, wat niet gek is aangezien we momenteel een ware heropleving ondergaan van de stijl uit de jaren '90. Het was dan ook een kwestie van tijd totdat het populaire item een winterse upgrade zou krijgen en gedragen zou worden door de grootste modellen en streetstyle-sterren. Ben je net zoals Gigi overtuigd? Shop dan hieronder jouw favoriet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion