Deze Nederlandse ontwerpster lanceert je nieuwe favoriete WFH-look

Modeontwerper Ilja Visser is terug met nieuwe collectie

suits  softs by ilja
ILJA

Nederlandse modeontwerper Ilja Visser is een bekende naam in de Nederlandse en internationale modewereld; ze staat bekend om haar couture- en ready-to-wear lijn en kan de grootste sterren als Alicia Keys en Lady Gaga tot haar klanten rekenen. Na te zijn gestopt met beide collecties komt de mode-ontwerpster terug met een gloednieuwe lijn die perfect past bij de huidige chique maar bovenal comfy WFH-trend.

Suits & Softs by ILJA

Na haar couturecollectie en ready-to-wear-lijn genaamd Ready to Fish, bundelt de ontwerpster nu elementen uit beide collecties tot een gloednieuwe lijn genaamd Suits & Softs by ILJA. De collectie belooft precies wat de titel aangeeft; pakken en mode-items gemaakt van de meest zachte en comfortabele materialen. Denk aan zachte wollen blazer bij een stijlvolle joggingbroek en comfortabele hoodies gecombineerd met een chique pantalon - comfortabel en chique tegelijk.

suits  softs by ilja
ILJA
suits  softs by ilja
ILJA

De collectie is ontwikkeld om naadloos aan te sluiten bij de behoefte van de moderne vrouw die een druk en dynamisch leven leidt. Daarom moet deze collectie een antwoord bieden voor elk moment op de dag. Zo stelt Ilja Visser: "Juist nu wil ik een collectie lanceren welke dicht bij de vrouw van nu staat. Voor vrouwen die de codes kennen, maar ze toch liever kraken en bovenal in alle comfort en met zelfvertrouwen een leven leiden waarbij ze moeiteloos alle dagelijkse rollen, zowel zakelijk als vrouwelijk (moeder) combineren."

Oog voor duurzaamheid

Naast dat deze collectie alles biedt wat we kunnen wensen voor een stijlvolle WFH-look, wordt er ook een grote focus gelegd op duurzaamheid. Om overstock en onnodige verspilling tegen te gaan, is de collectie deels gemaakt van reststoffen van verschillende designers en is hij enkel te bestellen via pre-orders. Zo wordt er precies evenveel gemaakt als wordt gekocht waardoor geen kleding uiteindelijk terecht komen op grote stortplaatsen. Suits & Softs by ILJA is vanaf nu online verkrijgbaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion