Nike lanceert de Go FlyEase sneaker: haar eerste hands-free sneaker ooit

En hoe dit eruit ziet wil je even zien

go flyease nike
Nike

Van speaker-bellen in de auto, tot Siri en Alexa; er zijn op digitaal vlak talloze innovaties waardoor je hands-free door het leven kunt gaan. Hoewel binnen de mode bij vele labels innovatie de kern vormt, is dit concept tot op heden nog niet volop aanwezig. Tot nu. Nike lanceert haar allereerste hands-free sneaker ooit waardoor je schoenen aantrekken nog nooit zo gemakkelijk ging.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nike lanceert Go FlyEase

Natuurlijk zijn er talloze sneakers op de markt zonder veters en andere varianten waar je je voet in kunt wurmen op een enigszins gemakkelijke manier, maar deze nieuwe Nike sneaker verandert het modebeeld voorgoed. Tot nu toe ontwikkelde Nike sneakers met verschillende technologieën, maar toch was er altijd minimaal een hand nodig bij het aantrekken van de schoen. Tot Nike de Go FlyEase sneaker ontwierp.

De sneaker bevat een innovatieve technologie in de vorm van een scharnier-effect. Er zit namelijk een spanner in de sneaker waardoor hij als het ware over je voet heen glijdt wanneer je hem aantrekt. Ook het proces van het uitrekken van een schoen is opnieuw vormgegeven. In plaats van op de hiel van de schoen te trappen met je voet om hem uit te krijgen, heeft de Go FlyEase een speciale "kickstand-hiel" die de schoen openklapt wanneer je erop stapt. "De unieke flexibiliteit van de spanner geeft de beweging die velen als vanzelfsprekend beschouwen (een schoen uittrekken) een volledig nieuwe vorm," stelt Nike.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Easy peasy

Er bestaan hands-free schoenen van andere merken, maar deze zijn voornamelijk ontworpen voor mensen met fysieke problemen. De schoen van Nike is echter bedoeld voor een veel breder publiek; van mensen die elke dag met haast de deur uit gaan, tot personen die hun handen vol hebben aan kinderen of huisdieren - maar natuurlijk bovenal voor diegene die zoeken naar hands-free alternatieven in de mode die het leven nét een beetje makkelijker maken.

Nike's nieuwe Go FlyEase sneaker is verkrijgbaar voor Nike-members, en is later dit voorjaar verkrijgbaar voor een groter publiek.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion