Waarom deze hoodie van Monica Geuze bovenaan mijn wishlist staat

Zelf heb ik meerdere hoodies van het merk in mijn kast hangen, maar ook deze staat inmiddels hoog op mijn wishlist

Logomania - de trend waarbij het logo van een merk duidelijk zichtbaar is op kleding en accessoires - is anno 2021 nog steeds een ding. Grote designermerken als Gucci, Isabel Marant en Balenciaga zien hun kleding met grote logo's als warme broodjes over de toonbank gaan. Ook vlogger Monica Geuze is fan. Zo is in haar vlogs te zien hoe ze de logomania-trend volledig omarmt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Isabel Marant trui in vlog Monica Geuze

Ook in de kledingkast van Monica Geuze maakt de logomania-trend een comeback. In de laatste video van de vlogger spotten we naast de geruite Sandro jacket, ook een Isabel Marant hoodie in het roze. Op de voorkant van de trui prijkt het welbekende Isabel Marant-logo, waarmee het helemaal in het straatje van de logomania-trend past. Zelf heb ik een aantal hoodies van het merk in mijn kast hangen, maar ook deze staat inmiddels hoog op mijn wishlist.

Logo designermerken op kleding en accessoires

Naast truien met logo's van het desbetreffende designermerk, zie je de logomania-trend ook in andere kledingstukken terug. Zo ontwierp Gucci joggingspakken bezaaid met het logo, en is ook op bijna alle kleding- en accessoire items van het Italiaanse modehuis Fendi het logo niet te missen. Je ziet de roze hoodie van Isabel Marant in deze vlog vanaf minuut 08:30.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion