Zijn Louis Vuittons opblaasbare monogram puffers de nieuwe regenjassentrend?

Moet je wel uit de buurt blijven van scherpe voorwerpen

louis vuitton
Courtesy Louis Vuitton

Puffer jassen zijn een van de populairste jasontwerpen van het moment; van Monica Geuze tot Kendall Jenner, iedereen lijkt fan van de cozy en überwarme jas. Virgil Abloh lanceert een nieuwe versie van de befaamde puffer coat voor Louis Vuitton, die een opvallende upgrade krijgt. Meet; opblaasbare puffer coats, inclusief LV monogram natuurlijk.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Louis Vuittons opblaasbare puffer

Tijdens de Lente/Zomer 2021 men's collectie onthulde Virgil Abloh zijn nieuwe kijk op de populaire jas. Verschillende modellen bewandelden de catwalk in opblaasbare puffers, van een lila-kleurige doorschijnende variant tot de befaamde bruine LV-jassen met een opblaasbare laag eroverheen, inclusief het befaamde monogram van het merk. Vuitton omschrijft de jas dan ook als een 'statement piece' dat 'een futuristische kijk op het monogram' biedt.

De jassen zijn gemaakt van polyvinylchloride, en kan zoveel worden opgeblazen naar behoeven van de drager. Het ontwerp werd een mega hit in China (de show werd getoond in Shanghai) waarna vele meme's en DIY-versies van het ontwerp opdoken op social media. Niet gek aangezien de jas in feiten is gemaakt van opblaasbaar PVC.

louis vuitton puffer
Courtesy Louis Vuitton
louis vuitton puffer
Courtesy Louis Vuitton

Nieuwe trend?

Hoewel we nog niet helemaal zeker zijn wat we hier van vinden, is het ongetwijfeld een van de meest opvallende twists aan de immens populaire puffer jas. Bovendien zal dit ontwerp perfect tegen de regen kunnen, waardoor je nooit meer bang hoeft te zijn dat je designerjas verpest wordt door het Nederlandse weer. Stylish regenjassen kunnen we hier dan ook niet genoeg hebben.

De statement-stukken kosten tussen de 3.950 en 3.400 dollar en zijn nu zowel online als in geselecteerde Louis Vuitton-winkels verkrijgbaar. Totdat we dat bedrag overhebben (en überhaupt hebben) voor zo'n jas storten we ons voor nu op de klassieke puffer-trend. En als je toch geneigd bent een opblaasbare LV-versie te kopen, zorg er dan wel voor dat je uit de buurt blijft van scherpe voorwerpen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion