Meghan Markle maakt eerste verschijning sinds aankondiging zwangerschap in de ultieme lentejurk

In deze video kunnen we voor het eerst een glimp opvangen van Meghan's zwangerschapsstijl

Meghan Markle en Prins Harry zijn sinds het opgeven van hun officiële rol binnen het Britse koningshuis nog maar zelden gespot. Vorige week kwam het koppel sinds lange tijd weer in beeld toen ze het grote nieuws bekend maakten in verwachting te zijn van hun tweede kindje. Nu maakt Meghan samen met Harry haar eerste publieke verschijning sinds ze haar nieuws met de wereld deelde, waardoor we voor het eerst een glimp kunnen opvangen van Meghan's nieuwe zwangerschapsstijl.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan Markle's zeldzame verschijning

Prins Harry en Meghan Markle doken deze week samen op in een virtueel evenement van Spotify. Eerder vorig jaar maakte het koppel bekend dat ze een grote samenwerking aangingen met de streamingdienst en werken aan een eigen podcast-serie genaamd Archewell Audio. De eerste afleveringen uit de reeks verscheen afgelopen december, inclusief een übercute verschijning van baby Archie.

Tijdens de korte clip spreekt Meghan over het belang van podcasts: "We willen ze gebruiken om krachtige gesprekken te voeren. We hebben Archewell Audio gemaakt om ervoor te zorgen dat we stemmen die normaal niet worden gehoord een podium kunnen bieden om zo hun verhalen te kunnen delen." Het was de eerste keer dat Meghan publiekelijk een verschijning maakt sinds de wereld weet dat ze zwanger is van haar tweede kindje.

Meghan's lentejurk

In de video kunnen we dan ook voor het eerst een glimp opvangen van Meghan's zwangerschapsstijl. Voor de gelegenheid droeg Meghan niet aangepaste maternity wear, maar een chique en luchtige lentejurk met citroenprint van het modehuis Oscar de la Renta, kijk maar! Niet alleen een prachtige en comfy jurk wanneer je hoogzwanger bent, maar tevens de ultieme lentejurk door de lichte pastelkleuren en het luchtige model. Shop hieronder de mooiste lentejurken in de stijl van Meghan Markle, om het lenteweer in stijl tegemoet te gaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion