Het is officieel: Uggs maken een comeback in 2021 maar dan in een miniatuurversie

Ultra-mini Uggs zijn nu al dé schoenen van 2021

Als je dacht dat we ondertussen wel klaar waren met comebacks van zeroes-trends, blijkt niets minder waar. Een van de meest gevreesde en tegelijk iconische schoenen uit onze jeugdjaren komt terug; ja, inderdaad we hebben het over Uggs. Dit keer is het echter niet de standaard versie die we vroeger massaal droegen, maar een mini variant die net tot de enkels reikt. Het model wordt de afgelopen tijd volop gedragen door celebs en modellen als Emily Ratajkowski, Kendall Jenner en Gigi Hadid waardoor duidelijk wordt dat we een nieuw Ugg-tijdperk tegemoet gaan.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ugg Ultra Mini

Nu we 2021 ingaan is er een nieuwe schoentrend aan het ontstaan ​​- en dat is er eentje die je wellicht niet zag aankomen. Dé schoen van het nieuwe jaar is niet een nieuwe versie van de befaamde chunky boot of vierkante neus-trend van Bottega Veneta, maar een heuse miniatuurversie van een geliefde én gehate klassieker. Maak kennis met de Ultra Mini Ugg-laars.

De grootste trends van het moment hebben vrijwel allemaal één gemene deler; comfort moet voorop staan in deze periode waar loungewear zich transformeert tot het nieuwe workwear. Uggs zijn natuurlijk de perfecte schoenen om je comfy look mee af te maken. Want laten we eerlijk zijn; wat is er nu zachter en comfortabeler aan je voeten dan een paar überzachte, suède Uggs?

emily ratajkowski
Jose Perez/Bauer-GriffinGetty Images
kendall jenner met uggs
Rachpoot/MEGAGetty Images

Ugg-trend

Dat moeten modellen als EmRata en Gigi Hadid ook hebben gedacht toen ze aan boord gingen van de mini-Ugg trend. De afgelopen periode viel het op dat de schoen veelvuldig werd gedragen, maar dan wel enkel dit specifieke mini-model. Een Ugg-variant die net tot aan je enkels reikt en in tegenstelling tot de half-lange en lange Ugg boots een subtielere twist aan je look geeft - met hetzelfde comfort overigens.

De schoen zorgt ook voor nieuwe, verfrissende styling-opties. Draag ze onder shorts in combinatie met een trendy blazer zoal Emily Ratajkowski of in combinatie met een chill-outfit bestaande uit leggings en een sporttop zoals Kendall Jenner en Irina Shayk laten zien. You either love them or hate them - maar wij zijn absoluut fan. Shop hieronder de mooiste varianten van de mini-Ugg boot voor een on trend en comfy look met de perfecte dosis nostalgische zeroes vibes.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion