Hailey en Justin Bieber hebben twinning style moment met déze gewilde Nike sneakers

Het schoenontwerp was zelfs de best verkochte sneaker van 2020

Hailey en Justin Bieber maken graag een modestatement, en wanneer ze dat samen doen is het nóg opvallender. Het koppel werd deze week gespot in kleurrijke outfits terwijl ze romantisch hand in hand liepen door Parijs. Hoewel op het eerste gezicht vooral de outfits van het duo in het oog springen, is het juist hun schoenkeuze die opvalt. Het koppel werd gespot met exact dezelfde sneakers, wat resulteert in een übercute én stijlvol twinning moment.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Justin en Hailey met Nike's

Paris Fashion Week is ondertussen in volle gang, en hoewel er vrijwel geen real life-shows plaatsvinden vlogen Justin en Hailey er wel voor naar de modehoofdstad. Hoewel we nog niet weten wat ze er precies gaan doen, werd het koppel wel al wandelend door de stad gespot in stijlvolle, monocrhome outfits. Justin koos voor een blauwe look terwijl Hailey was gehuld in een volledig mosterdkleurige outfit bestaande uit een bucket hat en pak van Stand Studio en een tas van By Far.

Het duo bewijst dat ze niet alleen supercute zijn als koppel, maar er samen vooral ook super stijlvol uitzien. Hailey en Justin kozen beiden voor dezelfde schoenen, waarin ze comfort voorop stellen en de look een casual en tegelijk klassieke twist geven. Ze droegen allebei frisse witte Nike Air Force 1's onder hun kleurrijke outfits - misschien wel een van de meest klassieke en tijdloze sneakers ooit.

justin bieber en hailey baldwin bieber in parijs
Marc PiaseckiGetty Images

Gewilde sneaker

De Nike Air Force 1 is een van de meest populaire sneakers aller tijden en is nog steeds een van de meest gewilde sneakers van het moment. Het ontwerp staat bijna altijd in de top tien van best verkochte sneakers en was in 2020 zelfs de meest verkochte sneaker van het jaar. Dit Nike-model vertegenwoordigt een moderne kijk op de klassieke sneaker en zorgt voor een chique en tegelijk coole look.

Justin en Hailey zijn het er blijkbaar mee eens, want het duo werd al eerder (hoewel apart) gespot in de populaire sneaker. Hieronder shop je de gewilde witte sneaker, en velen andere favorieten van de Glamour-redactie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion