Gigi Hadid en Hailey Bieber laten zien dat Dr. Martens dé schoen blijft voor het voorjaar

Inspiratieloos? Kijk de kunst af

Met al de verschillende soorten (chunky) boots die we op het moment voorbij zien komen – van Bottega tot Prada (inspired), blijven Dr. Martens nog altijd de koplopers. Niet geheel onverwachts, want deze tijdloze boots lopen niet alleen lekker, maar ze staan onder iedere outfit. Waarschijnlijk heb jij er dan ook een paar of twéé in je schoenencollectie. Gigi Hadid en Hailey Bieber in ieder geval wel. De schoen blijkt hun ultieme staple piece te zijn.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dr. Martens stylen

De iconische '1460' Dr. Martens kennen we inmiddels allemaal, maar de laatste jaren zijn er veel verschillende modellen bijgekomen. Zoals de Jadon en Molly; veterboots met een platformzool die gespot wordt aan de voeten van menig influencer en die Instagram daardoor overnemen. Het leuke aan deze laarzen is dat ze werkelijk niemand misstaan en je ze het hele jaar door kunt dragen. Inspiratieloos? Kijk de kunst af bij Gigi en Hailey.

hailey bieber en gigi hadid op dr martens
Getty Images

Gigi werd onlangs in New York gespot met een paar bruine stappers. Ze combineerde de laarzen met straight fit jeans en oversized blazer. Hailey omarmde daarentegen de preppy look, door haar lakleren Dr. Martens te combineren met opgerolde broekspijpen en witte sportsokken. Ben je zelf nog op zoek naar een leuk paar? We zochten vast een paar toffe varianten voor je uit. Het enige wat jij hoeft te doen is ze in je digitale mandje te slepen. Of je bewaart ze voor later, want Dr. Martens is één van de merken die meedoet met National Glamour Day en waar je ze dus kunt shoppen met dikke korting.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion